Gintaras Krapikas Nuotr.: Fotodiena.lt/E. Blaževičius
Nickas Calathesas džiaugiasi pergale Nuotr.: Fotodiena.lt/D. Pipas
Martynas Pocius tarp varžovų Nuotr.: G. Vidžiūnas
Šarūnas Jasikevičius Nuotr.: Fotodiena.lt/E. Blaževičius
Olivier Hanlano metimas Nuotr.: Fotodiena.lt/E. Blaževičius
Gintaras Krapikas Nuotr.: Fotodiena.lt/E. Blaževičius
Nickas Calathesas džiaugiasi pergale Nuotr.: Fotodiena.lt/D. Pipas
Martynas Pocius tarp varžovų Nuotr.: G. Vidžiūnas
Šarūnas Jasikevičius Nuotr.: Fotodiena.lt/E. Blaževičius
Olivier Hanlano metimas Nuotr.: Fotodiena.lt/E. Blaževičius

Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkai, ruošdamiesi ketvirtadienio Eurolygos rungtynėms Kauno „Žalgirio“ arenoje, laukia visiškai skirtingo susitikimo scenarijaus nei pirmojoje komandų akistatoje Atėnuose. Tuomet tituluotas graikų klubas nugalėjo Kauno ekipą net 91:56.

Prieš trečiadienio vakarą surengtą treniruotę „Žalgiris TV“ rubrikos #DėmesysEurolygai laidoje mintimis apie būsimas rungtynes ir Kauno „Žalgirio“ ekipą pasidalino Atėnų ekipos vyriausias treneris Aleksandras Džordževičius ir vienas „Panathinaikos“ lyderių Nickas Calathesas.

„Nebuvau nustebintas „Žalgirio“ pergalės Barselonoje. Žinau, kaip gerai gali žaisti „Žalgiris“. Žinau Lietuvos klubų ir krepšininkų, žaidžiančių juose, charakterio savybes. Jūs čia sukuriate kažką ypatingo, kas verta labai didelės visos krepšinio visuomenės pagarbos. „Žalgiris“ pasiekė puikią pergalę po ilgos nesėkmių su „FC Barcelona“ serijos.

Manau, tas rungtynes „Žalgiris“ pradėjo puikiai su didele energija. Susikaupę ir susikoncentravę žalgiriečiai turėjo viską, kas būtina tokiai pergalei. Sveikinu Kauno klubą su tokia pergale“, – apie skambią Gintaro Krapiko auklėtinių pergalę praėjusiame Eurolygoje ture Barselonoje kalbėjo Džordževičius.

Kalbėdami su „Žalgiris TV“ apie būsimas rungtynes pašnekovai nepuoselėjo iliuzijų lygiai taip pat nesunkiai kaip ir Graikijoje čia, Kaune, patiesti „Žalgirį“. Anot „Panathinaikos“ klubo vyr. trenerio, aikštelėje abi komandos kovos tik dėl pergalės.

„Laukia labai sunkios rungtynės abiem komandoms. Esame pasiruošę ir norime parodyti savo geriausią žaidimą, kad galėtume iškovoti pergalę. Manau, „Žalgiris“ sieks lygiai to paties“, - teigė strategas.

Calathesas antrino savo komandos vairininkui. Beveik po 7 rezultatyvius perdavimus komandos draugams atiduodantis graikas skambiai pavadino būsimas ketvirtadienio rungtynes „Žalgirio“ arenoje.

„Taip, kaip žaidėme pirmose rungtynėse su „Žalgiriu“ bandome rungtyniauti kiekviename mače. Kaune mūsų laukia jau visiškai kitoks susitikimas, tai bus tikros šunų pjautynės. „Žalgiris“ namuose žaidžia labai gerai ir ši ekipa turi vienus geriausių sirgalių. Tai bus tikras mūšis, bet esame jam pasiruošę“, – vaizdingai apie mačą kalbėjo Calathesas.

Džordževičiaus ir Calatheso komentarai:

Komentarai:
Jo santuriai kalba
2015-12-17
-3
Atsakyti
sdfpanasiai kaip ir tu ane?tik tu ne gudrus, o kvailas ;) kalbi viena, bet realiai supranti kad sesta sezona is eiles tavo komandele bus sunesiota


Tegul kalba. Kiek pamenu per tiek metu sito vainauskinio suns lojimas ne kiek nepasikeite kaip ir jo zaginamos vainauskines parodijos statusas visu Lietuvos krepsinio fanu akyse.
2015-12-17
-7
Atsakyti
sdf
VaidasKLPGudrus lapinas Djordza, kalba viena galvoja kita. Visas eurolygos pasaulis buvo nustebintas sensacinga ir tuo paciu istorine zalgirio pergale Barcelonoje, o jis matai ne :)


panasiai kaip ir tu ane?tik tu ne gudrus, o kvailas ;) kalbi viena, bet realiai supranti kad sesta sezona is eiles tavo komandele bus sunesiota
2015-12-17
+2
Atsakyti
Gudrus lapinas Djordza, kalba viena galvoja kita. Visas eurolygos pasaulis buvo nustebintas sensacinga ir tuo paciu istorine zalgirio pergale Barcelonoje, o jis matai ne :)
2015-12-17
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.