Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Susitikime su San Antonijaus „Spurs“ ekipa su atnaujinta šukuosena aikštėje pasirodęs George'as Hillas sulaukė tiek buvusių komandos draugų nuostabos, tiek trenerio Greggo Popovichiaus dėmesio.

„Spurs“ veteranas Emanuelis Ginobili, kuris kartu su Hillu „Spurs“ žaidė 2008-2011 metų sezone, pripažino net neatpažinęs savo buvusio bendraklubio.

„Stebėjau „Pacers“ žaidėjus ir rūbinėje saviškių paklausiau, kas ten per krepšininkas su 3-uoju marškinėlių numeriu. Sužinojau, jog iš tikrųjų yra George'as. Iš pradžių buvau šokiruotas, tačiau dabar jau tapo aišku“, – kalbėjo Ginobili.

Kitas buvęs komandos draugas Tony Parkeris taip pat teigė nustebęs, tačiau plačiau komentuoti Hillo išvaizdos pokyčių jis nebuvo linkęs.

„Aš myliu George'ą, jis – mano mažasis brolis, bet apie jo šukuoseną nieko negaliu pasakyti“, – sakė prancūzas.

Tuo metu „Spurs“ strategas nevengė Hillo patraukti per dantį rungtynių metu. Sėdėdamas ant suolelio Popovichius ketvirtajame kėlinyje praeinančiam buvusiam auklėtiniui sušuko „George'ai“, o jam atsisukus perbraukė savuosius plaukus.

„Man patiko. Norėčiau ir aš kada nors turėti tokią šukuoseną. Tai priverstu aplinkinius pasukioti galvas“, – juokavo Popovichius.

Popovichiaus pokštas:

Komentarai:
Naujas treneris
Manu kaip asistentas jau atrodo :D
2015-12-22
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.