Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Sekmadienį į Prienus atvykę Alytaus „Dzūkijos“ krepšininkai iškovojo netikėtą pergalę „Tete-a-Tete Casino-LKL“ čempionate prieš „Vytautą“ ir revanšavosi jam už triuškinamą pralaimėjimą pirmajame tarpusavio susitikime. 

Progresuojančios „Dzūkijos“ vyriausiasis treneris Andrejus Urlepas po rungtynių džiaugėsi pademonstruota auklėtinių gynyba ir pasiekta pergale, kuri Alytaus komandai šį sezoną yra vos antroji. 

Apie rungtynes: „Atlikome gerą darbą gynyboje ir neleidome jiems naudotis savo stiprybėmis šiose rungtynėse. Simonas Serapinas prabilo svarbiausiu rungtynių metu. Kai mes turėjome problemų pelnyti taškus ketvirtajame kėlinyje, jis pataikė du svarbius tritaškius ir tada įvyko rungtynių lūžis.“

Apie debiutavusį Serapiną: „Žinau, kad Simonas yra geras žaidėjas ir puikus metikas. Nebuvau tikras, jog jis galės rungtyniauti tiek minučių, kiek žaidė šiame susitikime. Tai tik parodė, kad Serapinas dirba gera linkme ir mus tikrai padės.“

Apie „Dzūkijos“ progresą: „Mes demonstruojame geresnį žaidimą nuo rungtynių su Vilniaus „Lietuvos rytu“. Tai buvo laimėtos rungtynės, kurias pralaimėjome dėl nepaaiškinamos klaidos. Gerai rungtyniavome ir kituose keliuose mačuose, tiesiog nesugebėdavome vienodai žaisti visas rungtynes bei dėl to pralaimėdavome.“

Tuo metu „Vytauto“ vairininkas Virginijus Šeškus po pralaimėjimo sunkiai galėjo paaiškinti prastą auklėtinių pasirodymą ir tikino, jog atspirties tašku turėjęs būti šis mačas komandą nugramzdino į dar gilesnę duobę.

„Tiek prieš Kėdainių „Nevėžį“, tiek prieš „Dzūkiją“ dabar mes tikrai neatsipalaidavome. Visiems sakiau, jog gali būti panašiai. Net nežinau žaidėjo, kuris šiame mače sužaidė pagal savo galimybes. Galbūt Dainius Šalenga. Šarūnas Vasiliauskas iš tikrųjų negalėjo žaisti, tačiau vis tiek leidome jį į aikštę.

Aš be žodžių. Puolime gali nesisekti, bet gynyboje. „Dzūkija“ tikriausiai įmetė mums daugiausiai tritaškių iš visų komandų šį sezoną. Mes žinojome, kas gali iš jų įmesti. Jeigu neleidžiame išmesti, apžaidžia vienas prieš vieną. Per daug tų klaidų, kad būtų galima ką nors akcentuoti. Tiek daug jų, žaidžiame visiškai kitaip nei susitarę“.

Išsamesnis Andrejaus Urlepo komentaras:

Išsamesnis Virginijaus Šeškaus komentaras:

Komentarai:
VERSLAS
"Šeškus liko be žodžių"

Šeškau, susitaikyk su nauja luzerio realybe.
2015-12-27
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.