Nuotr.: V.Mikaitis
Nuotr. V.Mikaitis

Stepono Babrausko netaiklų metimą susitikimo su Targu Žiu „Energia“ pabaigoje pataisęs Ramone'as Moore'as tapo pirmosios Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandos pergalės FIBA Europos taurės turnyro „Last 32“ etape herojumi.

„Buvo gana geros rungtynės, tačiau mačo pabaigoje išleidome iniciatyvą iš savo rankų. Džiaugiuosi, jog atsitiesėme ir pasiekėme pergalę, nepaisant prastos atkarpos. 

Prieš paskutinę akimirką aš buvau nusivylęs savimi, bet tuomet buvo lemiama ataka ir mums reikėjo taškų, jog laimėtume. Džiaugiuosi lemiamu metimu“, – susitikimo teigė Moore'as.

Trečiajame ketvirtyje įsibėgėjęs amerikietis per jį surinko 10 taškų, kas leido „Pieno žvaigždėms“ pirmauti rekordiniu – 19 taškų pranašumu.

Visgi vėliau aikštės šeimininkams jo išsaugoti nepavyko. Spurtavusi Targu Žiu komanda panaikino turėtą deficitą ir išplėšė pratęsimą, kuris pasibaigė „Pieno žvaigždžių“ pergale.

Ketvirtajame kėlinyje prametėme daug metimų, daug klydome ir dėl to iššvaistėme savo pranašumą. Turime peržiūrėti tuos epizodus, pasimokyti iš to ir nekartoti tų klaidų.

Ši pergalė labai svarbi emociškai, kadangi tai leis mums pasitikėti savimi ir tuo pačiu judėti į priekį. Sezono pradžia mums nebuvo pati geriausia, tačiau mes kiekvieną dieną sunkiai dirbame ir laikomės išvien“, – tęsė Moore'as. 

Gynėjas iš viso per 38 minutes pelnė 22 taškus (8/11 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai), atkovojo 5 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, po 2 kartus suklydo ir prasižengė bei surinko 28 naudingumo.

Komentarai:
meet
pameginciau ji zalgiryje. smagia rankele turi
2016-01-14
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.