Nuotr.: RIA Novosti
Nuotr. RIA Novosti

Pavydėtiną sportinę formą šiuo metu demonstruojantis Artūro Milaknio komandos draugas Kazanės UNIKS klube Quino Colomas antrą savaitę iš eilės pripažintas naudingiausiu Europos taurės savaitės krepšininku.

Rungtynėse su Liublianos „Union Olimpija“ Colomas per 38 minutes pelnė 23 taškus (4/6 dvit., 1/2 trit., 12/13 baud. met.), Atkovojo 4 ir perėmė 5 kamuolius, atliko 10 rezultatyvių perdavimų ir išprovokavo 13 pražangų, taip surinkdamas 47 naudingumo balus.

Jo vadama Tatarstano sostinės ekipa Slovėnijos klubą patiesė 89:83.

Antras naudingiausių savaitės žaidėjų sąraše liko Venecijos „Umane Reyer“ amerikietis Michaelas Greenas, kuris surinko 42 naudingumo balus.

Tuo tarpu trečiąją vieta pasidalijo Antoine'as Diotas ir Blake'as Schilbas. Abu šie krepšininkai surinko po 32 naudingumo balus.

Komentarai:
anonimui
tikriausiai ir jo desra pas save delne teko nekarta palaikyti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-01-14
+1
Atsakyti
Anonimas
Palaikau si zaideja dar nuo 2009 metu!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-01-14
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.