Kauno „Žalgirio“ dublerių ekipos vidurio puolėjas Donatas Motiejūnas pripažintas naudingiausiu Eurolygos jaunimo turnyro žaidėju. Be to, jis kartu su dar dviem komandos draugais išrinktas į simbolinę turnyro komandą.

Per ketverias žaistas rungtynes Motiejūnas aikštėje vidutiniškai praleisdavo 24 minutes, pelnydavo 17,8 taško, atkovodavo 7,5 kamuolio bei blokuodavo 1,75 metimo. Finale jis pelnė 20 taškų, atkovojo 9 kamuolius ir blokavo 3 metimus.

Kartu su Motiejūnu į pirmąją komandą išrinkti įžaidėjas Šarūnas Vasiliauskas, sunkusis krašto puolėjas Vaidas Čepukaitis, Železniko FMP „centras“ Milanas Mačvanas bei Zagrebo „Cibona“ atstovas Filipas Krušlinas.

Komentarai:
Zygiox
Geras motiejunas sabonio ipedinis tikrai geras as jam matau puikia ateiti NBA
2008-05-03
+5
Atsakyti
geras jis yra..greit zalgiry pastiprins!universalus vidutio puolejas su geru driblingu geru perdavimu ir geru metimu is trajako! tikrai geras kasioras uzaugs jei treaumu nebus!..
2007-05-07
+3
Atsakyti
SMS
Saunuolis :)
2007-05-07
+22
Atsakyti
gal cepukaitis o ne cepukonis... jau pagalvojom kad yra dar vienas talentas
2007-05-06
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.