Nuotr.: bcredpctpber.com
Nuotr. bcredpctpber.com

Prieš daugiau nei trejus metus uždirbtų pinigų neatgaunantis Romeo Travisas vis dar neranda teisybės. Šiuo metu Le Mano „Sarthe Basket“ ekipos spalvas ginantis amerikietis skundžiasi FIBA abejingumu, o jo istoriją paskelbė tinklalapis „Eurohoops.net“.

Viskas prasidėjo, kai 2014 metais Travisas kreipėsi į Krepšinio arbitražo teismą, iš „KK Zadar“ klubo reikalaudamas seniai uždirbtų pinigų. Teismas patenkino krepšininko skundą ir įpareigojo klubą išmokėti skolas.

Tačiau praėjus beveik dviems metams, pasak paties Traviso, jo sąskaitos iš Kroatijos klubo dar nėra pasiekęs nė vienas centas. Zadaro ekipai kurį laiką buvo uždrausta registruoti naujus žaidėjus, tačiau šis draudimas neseniai baigėsi.

Netrukus paaiškėjo, jog tai nutiko todėl, jog Kroatijos klubas patikino FIBA, jog krepšininką pasiekė visi jo uždirbti pinigai. 

Pats Travisas įsiutęs ne tik dėl to, jog pinigų suma vis dar liko tik Zadaro komandos pažadais, bet ir dėl to, jog tarptautinė krepšinio organizacija net neįsigilino į antrosios šalies argumentus.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.