Naujieji Eurolygos čempionai antradienį lankėsi pas Graikijos ministrą pirmininką Konstantiną Karamanlį. Atėnų „Panathinaikos“ komandą Graikijos premjeras pasveikino sekmadienį Eurolygos finale įveikus Maskvos CSKA ir ketvirtą kartą klubo istorijoje laimėjus Eurolygos turnyrą.

Su ministru pirmininku susitiko ne tik „Panathinaikos“ komandos krepšininkai bei personalas, tačiau ir klubo prezidentas Paulas Giannakopoulos bei viceprezidentas Thanassis Giannakopoulos.

Graikijos ministras pirmininkas, žinomas kaip krepšinio ir „Panathinaikos“ gerbėjas, negailėjo komplimentų Eurolygos čempionams: „Nė minutei neatsitraukiau nuo televizoriaus. CSKA yra didi komanda, bet jūs neleidote jai perimti mačo kontrolės. Jūs esate talentinga komanda, turinti puikų charakterį ir mes didžiuojamės jumis“.

„Panathinaikos“ ministrui pirmininkui įteikė mažą Eurolygos trofėjaus kopiją, o komandos kapitonas Fragiskos Alvertis padovanojo ketvirtuoju numeriu pažymėtus marškinėlius bei kamuolį. Abu suvenyrai buvo su „Panathinaikos“ komandos parašais.

„Panathinaikos“ treneris Željko Obradovičius tvirtino, jog laikas pamiršti triumfą Eurolygos turnyre ir galvoti apie Graikijos pirmenybių atkrintamąsias kovas. Atėnų komandai nė karto nepavyko per sezoną laimėti visus turnyrus, kuriuose dalyvavo. Šie metai gali tapti istoriniais.

Obradovičiaus treniruojama „Panathinaikos“ jau laimėjo Graikijos taurės turnyrą ir Eurolygą, o Graikijos pirmenybių reguliariajame sezone buvo nepralenkiami. Atėnų komanda sekmadienį pradės atkrintamąsias kovas, kai namie žais pirmąsias ketvirtfinalio serijos iki 2 pergalių rungtynes su Atėnų „Maroussi“.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.