Nuotr.:

Iki susitikimo su Limožo CSP (2-2) klubu, Valensijos „Basket“ (2-2) ekipa buvo laimėjusi net 28 kartus iš eilės, tačiau Prancūzijos klubas neįveikiamųjų aureole apgaubtus varžovus sugebėjo nugalėti antrą kartą iš eilės.

Šiandien Europos taurės rungtynėse Duško Vujosevičiaus auklėtiniai namuose Valensijos krepšininkus patiesė rezultatu 82:67 (18:23, 21:9, 23:18, 20:17).

Nepaisant praėjusią savaitę patirto smūgio namuose, „Basket“ krepšininkai savaitgalį Ispanijos pirmenybėse 94:91 nukovė „Barceloną“, tačiau šiandien Valensijos klubas vietinio fronto rungtynėse triumfavusios komandos nė iš tolo nepriminė.

„Last 32“ etapą dvejomis nesėkmėmis pradėjęs Prancūzijos klubas dabar iškovojo antrąją pergalę iš eilės ir stabilizavo savo padėtį I grupėje, dalindamasis antrąją vietą su ta pačia Valensijos komanda.

CSP: Bo McCalebbas 15, Leo Westermannas ir Nobelis Boungou-Colo po 11.

„Basket“: Rafa Martinezas 17, Antoine'as Diotas 15, Fernando San Emeterio 10, Justinas Hamiltonas 7.

Komentarai:
:D
Tuoj nepralaimetojai iskris ir Eurocup :D
2016-01-27
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.