Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Pergalingai BBL („Triobet BBL“) reguliarųjį sezoną baigė Prienų-Birštono „Vytautas“. Virginijaus Šeškaus auklėtiniai namuose 63:56 (16:19, 22:18, 17:7, 8:12) nugalėjo Rekverės „Tarvas“ ir B grupėje finišavo pirmi.

Svečiai „Vytauto“ krepšininkus paprakaituoti privertė pirmajame kėlinyje ir jam pasibaigus turėjo trijų taškų deficitą (19:16).

Visgi antrajame kėlinyje Šeškaus kariauna sugebėjo išlyginti rezultatą, o netrukus dviejų minučių atkarpą 5:0 laimėjusi „Vytauto“ ekipa įgijo tokios pačios vertės persvarą (34:29).

Nepaisant to, kad vėliau svečiai dar sugebėjo priartėti, tačiau trečiojo kėlinio pradžioje, daugiausiai Dainiaus Šalenkos ir Pauliaus Ivanausko pastangomis, „Vytautas“ įgijo užtikrintesnį pranašumą, kuris vėliau taip ir nesumažėjo (55:44).

„Vytautas“: Paulius Ivanauskas 13, Vytautas Šulskis 9, Dainius Šalenga, Laimonas Kisielius ir Kajus Okmanas po 8.

„Tarvas“: Robertas Stumbris 16, Reinis Strupovicas 13, Brandonas Goode'as 10 (9 atk. kam.).

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.