Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Nepavykus iš Klaipėdos „Neptūno“ pasikviesti Danielio Ewingo, Kauno „Žalgiris“ likusią sezono dalį gali verstis tais įžaidėjais, kuriuos turi šiuo metu sudėtyje.

Kauno ekipos generalinis direktorius Paulius Motiejūnas „24sek.lt“ teigė, jog ši versija yra reali, kadangi naujojo atakų organizatoriaus paieškos pernelyg užtruko. 

„Jei nerasime, kas galėtų padėti Lukui Lekavičiui su Kasparu Vecvagaru, nepirksime įžaidėjo. Ieškome tokio, kuris padėtų komandai tiek geriau pažaisti Eurolygoje, tiek LKL. Neina kalba, kad įmesime vieną žmogų ir viskas pasikeis. Visi turi pasitempti ir ieškosime tokio, kuris padėtų visiems tai padaryti ir visa komanda žaistų stabiliau“, – pasakojo Motiejūnas.

„Žalgiris“ pirmiausia į savo gretas bandė prisivilioti Italijoje rungtyniaujantį Peytoną Sivą, o visai neseniai siekė „Neptūno“ lyderio Ewingo, tačiau su abiejų žaidėjų atstovaujamomis komandomis nepavyko susitarti dėl krepšininkų išpirkų.

Kasparui Vecvagarui visa jėga įsiliejus į „Žalgirio“ rotaciją, jis įžaidėjų grandį sudaro su Luku Lekavičiumi bei Olivier Hanlanu, kuris taip pat rungtyniauja ir atakuojančio gynėjo pozicijoje.

„Žalgiris“ naujus žaidėjus Eurolygoje galės registruoti iki kitos savaitės trečiadienio 19 valandos, o Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) – iki kovos 6-osios vidurdienio.

Komentarai:
gvs
Neskleiskit ereziju,kad Zalgiriui nereikia izadejo ir centro,reikia ir labai reikia,cia akmenys i G.Rutkausko ir P.Motiejuno darza,vadybos specai pasirodo,jus esate tikri profanai....
2016-02-16
-5
Atsakyti
as asmeniskai noreciau auksto o ne izaidejo nes motum reiktu jau pasibaigus siems metam mesti vene siusti i estija ar dar kur ,
2016-02-15
-1
Atsakyti
A2BAisku imanoma ir turi laimet, bet ne apie tai cia kalba. Koks skirtumas tas LKL ir ta Karaliaus taure? Jokio, nes nebera tasku, nei reitingu jokiu, viskas, pamirskit! Juk ZALGIRIS pasirase 10 metu kontrakta su Eurolyga, tai kam sneket apie visokius antrarusius dalykus?Lai ziuri kaip sudeti stiprint kad negaut -30 nuo Bambergo ar Chimku, o apie pastiprinima del LKL neverta net kalbet.O jeigu jum uztenka, kad Zalgiris su didziausiu biudzetu Lietuvoje laimi pries Neptuna ar ta pati nustekenta Ryta, na tada nera ka cia man sneket su tamstom...


Na, tai kolega prieikim prie vieningos nuomones, kad pirkiniu jau tikrai nebereikia si sezona, nes ir pats turbut supranti, kad Eurolygoj toliau praeit beveik sansu nebera,net ir Lebronas atejes i komanda jau nebeistemptu Zalgirio, taigi neapsimoka laidyt pinigus siais metais ir koncentruotis i kitus metus geriau.
2016-02-15
-8
Atsakyti
A2B
ZaliaBaltaZaliaBaltaO as manau, kad LKL imanoma laimet ir su tuo ka dabar turim. Dar vokietis greitu laiku prisijungs prie pagr. komandos, tai gausim papildomos jegos po krepsiu.


Aisku imanoma ir turi laimet, bet ne apie tai cia kalba. Koks skirtumas tas LKL ir ta Karaliaus taure? Jokio, nes nebera tasku, nei reitingu jokiu, viskas, pamirskit! Juk ZALGIRIS pasirase 10 metu kontrakta su Eurolyga, tai kam sneket apie visokius antrarusius dalykus?

Lai ziuri kaip sudeti stiprint kad negaut -30 nuo Bambergo ar Chimku, o apie pastiprinima del LKL neverta net kalbet.

O jeigu jum uztenka, kad Zalgiris su didziausiu biudzetu Lietuvoje laimi pries Neptuna ar ta pati nustekenta Ryta, na tada nera ka cia man sneket su tamstom...
2016-02-15
+1
Atsakyti
A2BVat tame ir esme! Tycia tempia guma, paskui tures gera alibi, kad nespejo ar nebuvo tinkamo rinkoje. Tegul nebejuokina.Pradzioj kalbeta apie nauja Centra, atseit Javtokui gavus trauma ''nezinojo'' ir nespejo naujo paimt. Tai ko dabar neima? Net nebesneka apie nauja centra. Pardave Kalnieti ir nukreipe kalba, kad izaidejo reikia... Tas tiesa, jo reikia. Bet negi centro nebereikia, a?Dabar isvis ijunge durniu apie neva rinkoj nera geresniu uz Luka. Kas tokiu s..u gali patiket? Ats.: Dauguma sirgaliu, nes jie viskuo tiki, pradedant delfiais ir baigiant sitais aferistais.


O as manau, kad LKL imanoma laimet ir su tuo ka dabar turim. Dar vokietis greitu laiku prisijungs prie pagr. komandos, tai gausim papildomos jegos po krepsiu.
2016-02-15
-14
Atsakyti
Jei ne kaukėnas su savo 250.000 "dovana" manau būtų buve ir c ir įžaidėjas. Suprantama kodėl viskas taip lėtai vyksta. Patikėkite, kai tiek milijonų skolos sėdi nelengva visiems duonos gabalus padalinti. Mes ne turkai ir ne rusai.. Pas mus gazpromo su dešimt milijoninėmis paramomis neatsiras. Norisi ir pastiprinimo, bet kai pagalvoji į ateity tai gal geriau klubą išlaisvinti iš skolų liūno.. Po eurolygos reformu, realiai lkl taure nebeturi prasmes... Užtikrinta vieta, nesudaro spaudimo žutbut laimėti LKLa. Pergalių visados norisi, beto ir pagrindiniai konkurentai Rytas, Neptunas ant popieriaus tikrai negalingesnes sudeties yra, todėl ir su esama sudėtim pakovos. Nu bet whatever.. Svarbu atsikratyti amžinai perspektyvių venes,vacvagaro ir lipkeviciaus... Sitiems jau laikas kelti sparnus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-15
-10
Atsakyti
kur vokietukas dingo idomu nieko negirdet nei nkl zaidzia niekur ,
2016-02-15
+3
Atsakyti
A2B
vaidasz00Aš nesuprantu iš viso ką Motiejūnas masto nes paskutiniu metu jo veiksmai apsurdiški...


LegoTai jeigu tokia zopa su Pg pabando gal rast is C kas noretu ateit. Apsitojo su pg negali pabandyt gal bent jau c pavyktu bent rast kaskoki..


Vat tame ir esme! Tycia tempia guma, paskui tures gera alibi, kad nespejo ar nebuvo tinkamo rinkoje. Tegul nebejuokina.

Pradzioj kalbeta apie nauja Centra, atseit Javtokui gavus trauma ''nezinojo'' ir nespejo naujo paimt. Tai ko dabar neima? Net nebesneka apie nauja centra. Pardave Kalnieti ir nukreipe kalba, kad izaidejo reikia... Tas tiesa, jo reikia. Bet negi centro nebereikia, a?

Dabar isvis ijunge durniu apie neva rinkoj nera geresniu uz Luka. Kas tokiu s..u gali patiket? Ats.: Dauguma sirgaliu, nes jie viskuo tiki, pradedant delfiais ir baigiant sitais aferistais.
2016-02-15
-1
Atsakyti
ArchitektasNemanau, kad labai jau reikia stumt ant to Motiejūno šiuo atveju, nors šiaip tai jis toks chytras. Šiaip jau kai kalba su žiniasklaida, tai suaugęs žmogus galėtų ir suprast, kad kalba ne tiesiogiai su žurnalistais, kurie dažnai užknisa, bet taip komunikuoja būtent su sirgaliai, kuriem rūpi komandos, kurie ją palaiko ir paremia (miesto pinigai - visų pinigai, vienaip ar kitaip + bilietai) planai.Tad ir nesuprantu, kodėl logiškai negalima žmonėm išaiškint, kad va kitais metais EL bus afigienai sunki ir kad norint būt bent panašiem į konkurencingus reiks dar daugiau resursų, todėl neperkam jokio įžaidėjo, jei nėra gero.Absoliučiai šitas sprendimas būtų logiškas ir manau, kad daug kas pritartų, ypač jei dar kam nors būtų prakištas Pocius, kad ir be išpirkos, svarbu algos nemokėt, o būtų suteiktas šansas kokiam Varnui ar pan, kad ruošt kitam sezonui ir duot kažkiek laiko visuose turnyruose kaip buvo su Ulanovu, kuris viltis pilnai pateisino, ar kaip su be talento esančiu Lipkevičium. Užvedus normalią komunikaciją, proteguojant patį žaidėją (Varną ar kokį kitą dublerį, Valinską pvz), susukant jų video ir pan būtų galima surinkt daugiau žmonių į sales... Nereikia, net sakyt, kaip JV traukė komsomolskojos lankomumą.Ko reiktų, tai nebent paimt centrą - kokį darbinį atletišką gynybinio profilio juodį, kuris gavęs kamuolį po krepšiu iš kart grūstų jį per galvas nieko per daug negalvodamas, o jei dar būtųbent minimalus metimas iš vidutinio tai vapšė afigieno. bet šitai ir taip visiem aišku, tik to reikia nebent rašantis 1+1 mažiausiai, komandos naudai. Tai šį sezoną apsiprastų pas Jaską.O apie įžaidėją, tai kam jo?? Į top 8 ir Curry mūsų neišteptų, o dėl LKL, tai kas? Rytas su savo mediniu ukru ir mūrininku Brown'u tipo pranašesni už Luką ir jį pavaduojančius Seibutį su Hanlan? Ar Neptūnas, su sąlyginai geresne PG pozicija, bet visiškai prastom likusiom, kur vienintelis vilties spindulys yra Grant??p.s. beje Grant geriau reiktų bandyt paimt iš Neptūno kitam sezonui kaip PF, kad būtų kartu su Jankiu.


Nesutinktu su tuo, kad Stefas neistemptų ;)
2016-02-15
+4
Atsakyti
ArchitektasNemanau, kad labai jau reikia stumt ant to Motiejūno šiuo atveju, nors šiaip tai jis toks chytras. Šiaip jau kai kalba su žiniasklaida, tai suaugęs žmogus galėtų ir suprast, kad kalba ne tiesiogiai su žurnalistais, kurie dažnai užknisa, bet taip komunikuoja būtent su sirgaliai, kuriem rūpi komandos, kurie ją palaiko ir paremia (miesto pinigai - visų pinigai, vienaip ar kitaip + bilietai) planai.Tad ir nesuprantu, kodėl logiškai negalima žmonėm išaiškint, kad va kitais metais EL bus afigienai sunki ir kad norint būt bent panašiem į konkurencingus reiks dar daugiau resursų, todėl neperkam jokio įžaidėjo, jei nėra gero.Absoliučiai šitas sprendimas būtų logiškas ir manau, kad daug kas pritartų


Žodis žodin atkartotos manosios mintys. Palaikau.

Kai nėra aiškumo, visose srityse chaosas kyla ar tai būtų sportas ar politika. Visiškai jokio skirtumo. Nejau taip sunku sukomunikuot su fanais? Kad ir dezos mėtant, bet tu rodysi dėmesį ir visą kitą, o kai tyli ir dar žurnalistus siuntinėji, tai ir gaunas, kad liaudis nepatenkinta ir susimąsčiusi.
2016-02-15
-4
Atsakyti
Nemanau, kad labai jau reikia stumt ant to Motiejūno šiuo atveju, nors šiaip tai jis toks chytras. Šiaip jau kai kalba su žiniasklaida, tai suaugęs žmogus galėtų ir suprast, kad kalba ne tiesiogiai su žurnalistais, kurie dažnai užknisa, bet taip komunikuoja būtent su sirgaliai, kuriem rūpi komandos, kurie ją palaiko ir paremia (miesto pinigai - visų pinigai, vienaip ar kitaip + bilietai) planai.

Tad ir nesuprantu, kodėl logiškai negalima žmonėm išaiškint, kad va kitais metais EL bus afigienai sunki ir kad norint būt bent panašiem į konkurencingus reiks dar daugiau resursų, todėl neperkam jokio įžaidėjo, jei nėra gero.

Absoliučiai šitas sprendimas būtų logiškas ir manau, kad daug kas pritartų, ypač jei dar kam nors būtų prakištas Pocius, kad ir be išpirkos, svarbu algos nemokėt, o būtų suteiktas šansas kokiam Varnui ar pan, kad ruošt kitam sezonui ir duot kažkiek laiko visuose turnyruose kaip buvo su Ulanovu, kuris viltis pilnai pateisino, ar kaip su be talento esančiu Lipkevičium. Užvedus normalią komunikaciją, proteguojant patį žaidėją (Varną ar kokį kitą dublerį, Valinską pvz), susukant jų video ir pan būtų galima surinkt daugiau žmonių į sales... Nereikia, net sakyt, kaip JV traukė komsomolskojos lankomumą.

Ko reiktų, tai nebent paimt centrą - kokį darbinį atletišką gynybinio profilio juodį, kuris gavęs kamuolį po krepšiu iš kart grūstų jį per galvas nieko per daug negalvodamas, o jei dar būtųbent minimalus metimas iš vidutinio tai vapšė afigieno. bet šitai ir taip visiem aišku, tik to reikia nebent rašantis 1+1 mažiausiai, komandos naudai. Tai šį sezoną apsiprastų pas Jaską.

O apie įžaidėją, tai kam jo?? Į top 8 ir Curry mūsų neišteptų, o dėl LKL, tai kas? Rytas su savo mediniu ukru ir mūrininku Brown'u tipo pranašesni už Luką ir jį pavaduojančius Seibutį su Hanlan? Ar Neptūnas, su sąlyginai geresne PG pozicija, bet visiškai prastom likusiom, kur vienintelis vilties spindulys yra Grant??

p.s. beje Grant geriau reiktų bandyt paimt iš Neptūno kitam sezonui kaip PF, kad būtų kartu su Jankiu.
2016-02-15
+1
Atsakyti
kisieliu galetu prigriebt solidziai atrodo tiktu ir kitam sezonui
2016-02-15
-3
Atsakyti
Aš nesuprantu iš viso ką Motiejūnas masto nes paskutiniu metu jo veiksmai apsurdiški...
2016-02-15
-5
Atsakyti
Tai jeigu tokia zopa su Pg pabando gal rast is C kas noretu ateit. Apsitojo su pg negali pabandyt gal bent jau c pavyktu bent rast kaskoki..
2016-02-15
-2
Atsakyti
Bombonesis21ko jie miega su tuo vokieciu gi jau reik ji imt


gal mato, kad ir dubleriuose banguoja~~ gal reikia laiko daugiau adaptacijai ir t.t. Galėtų paiimti rimtesnį interviu iš Motiejūno.. tik kažin ar jis nori dabar kalbėti :) Smagu būtų pamatyti bent lkl kaip jis atrodo.
2016-02-15
-2
Atsakyti
Įdomu kaip su Kleiza pasveiko ar ne :/
2016-02-15
-1
Atsakyti
AndrasŠiaip jau džiaugiuosi.. nėra jis toks stiprus, kad pakeistų Žalgirio žaidimą. Taip pat taip būtų labai susilpnintas Neptūnas.,.. ko visiškai nenoriu.. nes tai antra mėgstamiausia komanda Lietuvoje (žinoma po žalgirio). Galėtų neptūnas susitiprinti, perpirkę kad ir tą patį Janavičių ar pan. Gaila ir dėl nepavykusio neptūno c stiprinimo. Žaliem tai linkiu šoklaus pf-c... tačiau tokie paklausi prekė .. nebent jauną pasiimt porai metų ir augintis patiems.


ko jie miega su tuo vokieciu gi jau reik ji imt
2016-02-15
-4
Atsakyti
Šiaip jau džiaugiuosi.. nėra jis toks stiprus, kad pakeistų Žalgirio žaidimą. Taip pat taip būtų labai susilpnintas Neptūnas.,.. ko visiškai nenoriu.. nes tai antra mėgstamiausia komanda Lietuvoje (žinoma po žalgirio). Galėtų neptūnas susitiprinti, perpirkę kad ir tą patį Janavičių ar pan. Gaila ir dėl nepavykusio neptūno c stiprinimo. Žaliem tai linkiu šoklaus pf-c... tačiau tokie paklausi prekė .. nebent jauną pasiimt porai metų ir augintis patiems.
2016-02-15
-6
Atsakyti
nesuprantu tai kur tas vokietis?gi reik jau registruot antram eurolygos ratui ji
2016-02-15
+1
Atsakyti
as
tegu auksto zmogaus iesko, joptararai! Skylės po krepšiu
2016-02-15
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.