Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Dar praėjusią vasarą ilgalaikę sutartį su Sakramento „Kings“ ekipa pasirašęs italas Marco Belinelli netrukus gali palikti Sakramentą. Pranešama, kad „Kings“ klubas įtraukė 29-erių metų krepšininką į mainomų žaidėjų sąrašą.

Visgi banguotai šį sezoną rungtyniaujantis italas kol kas nesulaukė didelio kitų NBA komandų susidomėjimo ir abejojama, ar „Kings“ vadovybė sulauks patrauklaus mainų pasiūlymo.

Praėjusią vasarą Belinelli su Sakramento klubu susitarė dėl 3 metų trukmės ir 19,5 mln. JAV dolerių vertės kontrakto.

Šį sezoną Bolonijoje gimęs krepšininkas ant parketo vidutiniškai praleidžia po 25,6 minutės ir per jas pelno po 10,9 taško, atkovoja po 1,9 kamuolio bei atlieka po 2 rezultatyvius perdavimus.

„Kings“ po 53 sužaistų rungtynių savo sąskaitoje turi 22 pergales ir 31 pralaimėjimą, o su šiuo rezultatu Sakramento komanda Vakarų konferencijoje žengia dešimta.

Komentarai:
CAVS
Belineli ir McLemore i CAVS, O Jeferson ir Mozgova arba Varejo i Kings. Tada pastarieji abu atleistu ir laisvų babkiu turetu naujam zaidejui.
2016-02-16
+2
Atsakyti
to silute
eik tu geny
2016-02-16
+1
Atsakyti
Šilutė
Siulome net č Jordan Christopher Hester ir Ulysses Thomas III, labai geri zaidejai. Pasiulymas galioja iki 24 val, veliau tik su priemoka!
2016-02-16
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.