Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Fynikso „Suns“ klube per kiek daugiau nei pusę mėnesio neįsitvirtinęs Jordanas McRae savo laimę bandys Klivlando „Cavaliers“ komandoje.

„Cavaliers“ klubas prieš rungtynes su Vašingtono „Wizards“ oficialiai paskelbė sudarantis trumpalaikį kontraktą su 24-erių metų 196 cm ūgio atakuojančiu gynėju.

McRae naujoje ekipoje debiutavo jau pirmame mače su „Wizzards“, kada per 7 minutes pelnė 8 taškus ir atkovojo 2 kamuolius.

Jis anksčiau buvo sudaręs du trumpalaikius kontraktus iš eilės „Suns“ komandoje, tačiau joje vietos neišsikovojo.

Krepšininkas per 7 sužaistus mačus Fynikso klubo gretose vidutiniškai rungtyniaudavo 12 minučių, rinkdavo po 5,3 taško, atkovodavo po 1,1 kamuolio ir atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Pirmoje sezono dalyje McRae rungtyniavo NBA Plėtojimosi lygoje, kurioje atstovavo Delavero „87ers“ komandai ir buvo vienas jos lyderių, vidutiniškai pelnydavęs po 23,3 taško, atkovodavęs po 4,6 kamuolio bei atlikdavęs po 5,2 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Damn
WiZZards?
2016-02-29
-1
Atsakyti
Treneri lai pirmą įsigija Cavs'ai o ne su ta lopeta Lue čia svaigsta kažką..
2016-02-29
-2
Atsakyti
Suns netiko, Cavsam tiks

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-29
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.