Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

Pastaruoju metu įsibėgėjęs Maskvos CSKA klubo kapitonas Viktorias Chriapa vėl iškrito iš rikiuotės. Komanda oficialiai paskelbė, jog 33-ejų metų 203 cm ūgio puolėjas antrą kartą šiame sezone susilaužė kairiąją ranką ir ilgą laiką negalės padėti Rusijos ekipai.

Chriapa susižeidė VTB Vieningosios lygos rungtynėse su Kazanės UNIKS komanda. Tikslus reabilitacijos laikas paaiškės po to, kai bus atlikti dar papildomi tyrimai.

Pirmą kartą kairės rankos traumą jis patyrė lapkričio mėnesį, Eurolygos rungtynėse su Stambulo „Darussafaka“ ekipa. Tada krepšininkas gulėsi ant operacinės stalo ir į rikiuotę sugrįžo tik po dviejų mėnesių.

Vėl prie komandos prisijungęs Chriapa demonstravo puikų žaidimą ir buvo pripažintas vasario mėnesio žaidėju Vieningoje lygoje.

Vasario pabaigoje aukštaūgis Eurolygos mače su Maskvos srities „Chimki“ buvo surinkęs dvigubą dublį, o paskutiniame susitikime su Madrido „Real“ pelnė 9 taškus, atkovojo 6 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir rungtynes baigė su 19 naudingumo balų.

Šį sezoną Eurolygoje jis iš viso yra sužaidęs 8 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 14 minučių, rinkdavo po 5,1 taško, atkovodavo po 4 kamuolius ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

CSKA ekipa su 7 pergalėmis ir 2 pralaimėjimais lyderiauja „Top 16“ etapo F grupėje.

Komentarai:
Anonimas
įdomu ar ims vietoje jo ką nors
2016-03-07
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.