Bostono "Celtics" klubo generalinis vadybininkas Chrisas Wallace'as grįžo iš Europos, kur stebėjo Eurolygos finalinio ketverto varžybas. Jis pripažįsta, jog naudingiausias finalinio ketverto žaidėjas Šarūnas Jasikevičius turėtų bandyti laimę NBA čempionate.

"Jis atliko beveik viską, ką tik galėjo, būdamas ten, – pasakojo G.Wallace'as. – Jis laimėjo tris Eurolygos titulus iš eilės, Europos čempionatą, dalyvavo dvejose olimpiadose. Manau, kad jis ketina bandyti patekti į NBA".

Baigdamas kalbėti apie lietuvį, G.Wallace'as teigė, jog Š.Jasikevičius yra puikus snaiperis ir "puikus, puikus svarbių rungtynių žaidėjas".

Neabejojama, jog 29 metų Lietuvos rinktinės lyderis gaus pelningų pasiūlymų iš Europos klubų, tačiau tai neatstotų vidutinio pasiūlymo iš NBA. Tačiau nereikia pamiršti, jog bet kokias tokias kalbas gali nutraukti NBA lokautas, apie kurį pastaruoju metu kalbama vis dažniau.
Komentarai:
Alah>>>>>> joooo, tikrai! o tai metu trenerio titula atidave jo asistentui Mike D`Antoni??? :P :) xe xe
2005-05-23
+1
Atsakyti
Danny Ainge yra Phoenix Suns vyr. treneris
2005-05-23
-4
Atsakyti
Kiek mano zinios nesa, tai C's gen vadybinikas Danny Ainge'as yra...?!
2005-05-22
+3
Atsakyti
Na daugiausiai man rodos ne pinigai, o sąlygos lems. Kontrakte turės būti minimalus aikštelėje praleidžiamas laikas. Bent taip manau.
2005-05-22
-2
Atsakyti
Va teisingai kalba jau seniai reikejo kad jaska butu nba...
2005-05-22
-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.