Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Europos taurės turnyre šią savaitę buvo sužaisti pirmieji ketvirtfinalio susitikimai, o naudingiausiais krepšininkais tapo trys žaidėjai: Las Palmo „Herbalife Gran Canaria“ aukštaūgis Alenas Omičius, Miuncheno „Bayern“ gynėjas Deonas Thompsonas ir Strasbūro IG atstovas Mardy Collinsas.

Visi šie krepšininkai pergalingose rungtynėse surinko po 27 naudingumo balus.

Omičius susitikime su Zeliona Guros „Stelmet“ per 27 minutes pelnė 20 taškų (8/12 dvitaškiai, 4/7 baudos), atkovojo 8 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 5 pražangas ir 2 kartus prasižengė.

Thompsonas mūšyje su Stambulo „Galatasaray“ aikštėje praleido 23 minutes, pelnė 20 taškų (8/14 dvitaškiai, 4/5 baudos), atkovojo 9 kamuolius, blokavo 2 metimus bei 1 kartą suklydo.

Tuo metu Collinsas dvikovoje su Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ per 29 minutes surinko 24 taškus (8/9 dvitaškiai, 1/3 tritaškiai, 5/6 baudos), atkovojo 3 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 5 pražangas, po 2 sykius prasižengė ir suklydo.

Daugiausiai naudingumo balų pirmose ketvirtfinalių rungtynėse surinko Stephane'as Lasme ir Dee Bostas (po 28), tačiau jų komandos pralaimėjo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.