Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Ray Allenas 2013 metų NBA superfinalo akistatos tarp Majamio „Heat“ ir San Antonijaus „Spurs“ komandų pabaigoje pataikė itin svarbų tolimą metimą, kuris išgelbėjo ne tik Floridos krepšininkus.

Tąkart susitikimui teisėjavę Joey Crawfordas bei Duke'as Callahanas padarė grubią klaidą, kuri būtų pasibaigusi rimtu sąmyšiu, jei tose rungtynėse būtų triumfavusi „Spurs“ komanda. Pirmą kartą apie tos nakties rungtynes prabilęs Crawfordas pripažino savo klaidą.

„Allenas pataikė tritaškį ir tada Duke'as paprašė peržiūrėti to epizodo įrašą. Aš tokio kolegos sprendimo nesupratau, tačiau jis primygtinai pasakė, jog tai yra labi svarbu. Taigi, mes nuėjome peržiūrėti įrašo ir kaip jūs manote, kas atsitiko? Duncanas be leidimo atsidūrė aikštelėje.

Gerai, kad lemiamoje atakoje jis nepelnė taškų, būtų buvusi tragedija. Už tokį taisyklių pažeidimą mes buvome nubausti piniginėmis baudomis. Tąkart sakiau Duke'ui, kad baudą jis turėtų sumokėti ir už mane“, – pasakojo arbitras.

64-erių metų vyras NBA lygoje teisėjauja nuo 1977 metų. Arbitras anksčiau yra užsiminęs, jog šis sezonas jam bus paskutinis.

Alleno tritaškis:


Rodyti komentarus
Atrinkti (0) Visi (1)
Nu shakes...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-03-28
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Vardas:      
  Liko simbolių:     Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.