Nuotr.: bckibirkstis.lt
Nuotr. bckibirkstis.lt

Naudingiausia Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) praėjusios savaitės krepšininke tapo Vilniaus „Kibirkšties“ puolėja Shenita Landry.

Amerikietė dvikovoje su Šiaulių „Šiaulių-Universitetu“ surinko 20 naudingumo balų ir padėjo pasiekti pergalę. Nors už Landry dvi žaidėjos surinko daugiau efektyvumo balų, jos prizo negavo, kadangi jų atstovaujamos ekipos patyrė nesėkmes.

Antroje vietoje liko „Šiaulių-Universiteto“ gynėja Fantasia Hilliard (28 naud. bal.), o trečioje – Klaipėdos „Fortūnos“ lyderė Kristė Druskytė.

Šiaulių klubo puolėja Silvija Kuodienė įsitaisė ketvirtoje pozicijoje (20 naud. bal.), o penketuką baigė Vilniaus „Kibirkšties“ kapitonė Eglė Šniokaitė, surinkusi 18 naudingumo balų.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.