Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Rungtynių žaidėjas
Stephen  Curry
PTS 31 | REB 7 | AS 4 | ST 2
„Golden State Warriors“ (68-7) krepšininkai turėjo nemažai vargo Solt Leik Sityje, tačiau sugebėjo laimėti ir dar labiau priartėti prie Čikagos „Bulls“ pergalių rekordo.

Oklando ekipa išvykoje tik per pratęsimą 103:96 (26:21, 16:19, 21:29, 26:20, 14:7) įrodė savo pranašumą prieš Jutos „Jazz“ (37-38) komandą.

Steve‘o Kerro auklėtiniai norėdami pagerinti legendinės 1995-1996 metų Čikagos „Bulls“ ekipos 72 sezono pergalių rekordą per likusius 7 mačus turi laimėti bent 5 kartus.

Ketvirtojo kėlinio viduryje 82:74 atitrūkusi Jutos ekipa likus žaisti 24 sekundes dar pirmavo 89:86, o lemiamos atakos metu Klay Thompsonas nepataikė iš toli.

Visgi Shaunas Livingstonas po varžovų krepšiu sugriebė atšokusį kamuolį ir sugrąžino jį Thompsonui, kuris antrą kartą nesuklydo ir tritaškiu išplėšė pratęsimą – 89:89.

Pratęsime lemiamą žodį tarė Stephenas Curry. Įžaidėjas pelnė 6 taškus iš eilės, Draymondas Greenas pridėjo dėjimą, o 8:0 spurtavę NBA čempionai atitrūko 101:93 ir užsitikrino pergalę.

„Jazz“: Gordonas Haywardas 21, Rodney Hoodas 20, Derrickas Favorsas 15, Shelvinas Mackas 12.

„Warriors“: Stephenas Curry 31, Klay Thompsonas 18, Harrisonas Barnesas 15 (11 atk. kam.).

Rungtynių vaizdo reportažas:

https://www.youtube.com/watch?v=etkSqqhZIOY

Komentarai:
toSilainisNu cia geru vaizdu duodi. Sneki, kad rekordai yra tam, kad juos lauzyt, o poto kitam sakinyj jau rasai daug rekordu, kurie pagal tave nebus pagerinti. Kodel manai negali but pagerintas 186pts rekordas, rebu, assistu rekordai ir t.t? Gi pats teigi, kad krepsinis issigimsta, tai prie issigimimo imanomi ir visi tu rekordu, kur isvardinai, pamusimai


Na gal kiek ne taip issireiskiau, norejau pasakyti ka ir sakiau, kad rekordai yra tam kad jie butu gerinami, ir pergaliu rekordas yra tarp ju. Taciau kai kurie is ju yra sunkiai arba visiskai nepasiekiami, del to kad krepsinis pasikeite. Cia ypac galioja individualiams rekordams, as kalbu apie dabartine situacija, taip ju siuo metu niekas nepasieks, tokiu statistiku kartais komanda neturi, kaip tie rekordai.

Del assistu rekordo butent del issigimimo jis neimanomas siuo metu, izaidejai nebedalina assistu, jie nebekontroliuoja zaidimo, meto ir tiek. Tai automatiskai nerenka tokiu skaiciu. Tas pats su rebs, fiziniai krepsininku duomenys nebeturi tokiu ryskiu skirtumu, todel nera dominuojancio rebounderio ir panasu kad nebus. Zinoma ateities nezinom, gal po 15 metu bus kitaip. :)
2016-03-31
-7
Atsakyti
sitos varzybos buvo vienos is tu, kur cempai turejo daug sansu pralost. ir tiesa sakant ne jie jas laimejo, o Jazz pralose. tiek baudu pramest, tai ziauru. o ir fortuna cempam nusisypsojo, kai po Klay netaiklaus trajako kamuolys atsoko tiesiai Livingstonui.

na dabar rekordas 99 proc. jau yra, nes nieko rimto isskyrus 2 varzybas su Spurs nebeliko. o jei dar Popas nuspres nebesikapot su cempais, tai isvis gali daugiau ir nebepralost.
2016-03-31
-1
Atsakyti
to Silainis
Chamberlain ne 50 o 55 reb.
2016-03-31
+9
Atsakyti
toSilainis
Nu cia geru vaizdu duodi. Sneki, kad rekordai yra tam, kad juos lauzyt, o poto kitam sakinyj jau rasai daug rekordu, kurie pagal tave nebus pagerinti. Kodel manai negali but pagerintas 186pts rekordas, rebu, assistu rekordai ir t.t? Gi pats teigi, kad krepsinis issigimsta, tai prie issigimimo imanomi ir visi tu rekordu, kur isvardinai, pamusimai
2016-03-31
-1
Atsakyti
DRoseJei pagerins rekorda Warriors, tai manau jis bus visiems laikams, tokio atsidavimo ir pasiaukojimo viso sezono metu zaidziant 100% niekas daugiau negaletu pakartoti, kazkas neitiketino.


Ta pati kalbejo zmones apie Bulls rekorda, kad jis amziams, nes tokio atsidavimo ir tokios komandos nebebus. Tai galiu pasakyti tiek, rekordai yra tam, kad jie butu gerinami.

Rekordai kuriu niekas nepagerins yra tik individualus: 100 pts, 50.36 PPG (ir kiti susije su tasku rinkimu per sezona) ir 50 rebs Chamberlain, 30 assists Scot Skiles, 17 blocks Elmore Smith, Jabaro karjieros tasku rekordas atrodo gan saugus, bet ziurint kaip issigimsta krepsinis, tai gali tai ir pasikeisti, bet siuo metu be Lebrono nematau kandidatu pasivyti Kareem'a, Curry tam per senas. Dar aisku daug individualiu rekordu kurie nebus sumusti, tai kaip Stocktono assistu rekordas ir t.t.

Del komandiniu rekordu: Most points in game 186 (tiketina nebus pamustas), taip pat ziurint i siu dienu krepsini nebus "antirekordo" maziausiai pelnytu tasku per rungtynes 49 pagerinimo, daugiausiai rebs per rungtynes 109. Sezoniai rekordai sakyciau imanomi pagerinti, bet yra sunkiu, tiek rekordu, tiek antirekordu.
2016-03-31
+3
Atsakyti
DRose
Jei pagerins rekorda Warriors, tai manau jis bus visiems laikams, tokio atsidavimo ir pasiaukojimo viso sezono metu zaidziant 100% niekas daugiau negaletu pakartoti, kazkas neitiketino.
2016-03-31
-4
Atsakyti
Taip varydami per PO turetu jaustis nuovargis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-03-31
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.