Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

„Barcelonos“ (7-6) krepšininkai pasiekė įtikinamą revanšą Eurolygos „Top 16“ etape. Katalonai namuose 75:57 (18:12, 25:11, 16:18, 16:16) nugalėjo Bambergo „Brose Baskets“ (6-7) krepšininkus.

Vokietijos čempionai subyrėjo antrojo kėlinio viduryje, kuomet šeimininkai šovė į priekį 10:0 ir įgijo dviženklę persvarą (32:19), kurią išsaugojo iki mačo pabaigos.

Pirmąją tarpusavio dvikovą Vokietijoje šeimininkai buvo laimėję 74:70.

„Brose Baskets“ į kitą etapą nebeturi šansų patekti, o  „Barcelona“ krepšininkams pakaktų svečiuose nugalėti Kauno „Žalgirį“.

„Puikiai padirbėjome gynyboje. Džiaugiamės šia pergale, tačiau kitą savaitę privalome laimėti Kaune“, – po mačo kalbėjo „Barcelona“ vyriausiasis treneris Xavi Pascualis.

„Barcelona“: Alexas Abrinesas 13, Ante Tomičius ir Justinas Doellmanas po 12, Carloss Arroyo 11.

„Brose Baskets“: Bradley Wanamakeris 16 (8 atk. kam.), Janis Strelniekas, Danielis Theisas ir Darius Milleris po 8.

Komentarai:
arturas97na ka,pirma karta palaikysiu zalgiri eurolygoj kitame ture,kuo maziau ispanu komandu tuo geriau--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Laikas bega, o tu kaip buvai debilas tai taip ir juo likai. Neveltui rytfanis/
2016-04-01
-11
Atsakyti
..
tai kad nieko nepades ta zalgirio pergale, bet kuriuo atveju jau aisku kad Cska Laboral ir Barca eis toliau o paskutiniam ture Real-Khimky kovos del paskutines vietos.
2016-04-01
-2
Atsakyti
na ka,pirma karta palaikysiu zalgiri eurolygoj kitame ture,kuo maziau ispanu komandu tuo geriau

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-04-01
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.