Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Naudingiausiais šios savaitės Eurolygos „Top 16“ etapo krepšininkais tapo Vitorijos „Laboral Kutxa“ ir Maskvos CSKA ekipas į pergales vedę Ioannis Bourousis ir Nando De Colo.

Graiko atstovaujama Ispanijos ekipa tik paskutinėmis sekundėmis palaužė Madrido „Real“ klubą. Vidurio puolėjas per 29 minutes pelnė 25 taškus (6/11 dvit., 3/6 trit., 4/6 baudos), atkovojo 10 ir perėmė 3 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 6 pražangas bei surinko 35 naudingumo balus.

Tuo metu De Colo buvo rezultatyviausias savo komandos žaidėjas pergalingose rungtynėse su Kauno „Žalgiriu“. Gynėjas per 30 minučių įmetė 26 taškus (5/7 dvit., 3/4 trit., 7/7 baudos), atkovojo 7 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius kamuolius, išprovokavo 6 pražangas ir taip pat surinko 35 naudingumo balus.

Antrąją vietą užėmė Bourousio komandos draugas Mike‘as Jamesas, kuris pataikė visus 6 tritaškius, pelnė 27 taškus ir surinko 30 naudingumo balų.

Trečioji vieta atiteko Maskvos srities „Chimki“ aukštaūgiui Jamesui Augustine‘ui. 9 dvitaškius iš 10 pataikęs amerikietis surinko 18 taškų, atkovojo 10 kamuolių bei surinko 28 naudingumo balus.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.