Nuotr.: Luca Toni
Nuotr. Luca Toni

Geriausias sezono rungtynes Italijos pirmenybėse sužaidęs Pezaro „Consultinvest“ komandos aukštaūgis iš Lietuvos Tautvydas Lydeka tapo naudingiausiu turo žaidėju.

32-ejų metų 208 cm ūgio žaidėjas mače su Venecijos „Umana Reyer“ per 33 minutes pelnė 21 tašką (7/10 dvit., 7/11 baudos), atkovojo 12 kamuolių, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą, išprovokavo 8 pražangas bei surinko 34 naudingumo balus.

Priekinės linijos žaidėjas užfiksavo naudingumo balų (34), rezultatyvių perdavimų (3), puolime atkovotų kamuolių (9) ir įmestų baudų metimų (8) rekordus.

Tiek pat naudingumo balų surinko ir pralaimėjusios komandos žaidėjas Mike‘as Greenas, kuris pelnė 26 taškus, atkovojo 9 kamuolius ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

Trečiąją ir ketvirtąją vietas užėmė puikiai pažįstami gynėjai Davidas Loganas ir Jerome‘as Dysonas, kurie surinko atitinkamai 32 ir 31 naudingumo balus.

Penktas liko Lydekos komandos draugas Austinas Daye, kurio sąskaitoje – 23 taškai, 11 atkovotų kamuolių ir 28 naudingumo balai.

Lydekos pasirodymas:

Tautvydas Lydeka, MVP della 11a giornata di ritorno #SerieABeko

Posted by Legabasket Serie A on 2016 m. balandžio 4 d.
Komentarai:
Dr. Dešrimantas Šlangaila
Lydeka > Loganas
2016-04-04
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.