Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Mokslus JAV skambia nata baigęs Ryanas Arcidiacono patraukė Italijos rinktinės vyriausiojo trenerio Ettore Messinos dėmesį. Italijos žiniasklaida skelbia, jog strategas norėtų iš arčiau pamatyti 22-ejų metų 191 cm ūgio gynėją nacionalinės komandos treniruočių stovykloje.

Už Atlanto gimęs Arcidiacono yra italų kilmės, bet kol kas neturi Italijos paso. Pranešama, kad šalies krepšinio federacija dirba šiuo klausimu ir stengiasi kuo greičiau jam suteikti ir Italijos pilietybę.

Arcidiacono pastaruosius ketverius metus mokėsi Vilanovos universitete, o visai neseniai su šios mokymo įstaigos „Wildcats“ komanda triumfavo NCAA čempionate.

Šį sezoną jis NCAA vidutiniškai per vienerias rungtynes žaisdavo po 32 minutes, pelnydavo po 12,5 taško, atkovodavo po 2,9 ir perimdavo po 1,4 kamuolio bei atlikdavo po 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Messinos auklėtiniai šią vasarą sieks olimpinio kelialapio Italijoje vyksiančiame atrankos turnyre, kurio A grupėje žais Graikijos, Meksikos ir Iranos nacionalinės komandos, o B – Tunisija, Kroatija ir šeimininkė Italija.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.