Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

Rungtynių žaidėjas
Furkan  Aldemir
PTS 8 | REB 7 | AS 2 | BS 2
Pasirodymą šio sezono Eurolygos varžybose pergalingai pabaigė Stambulo „Darussafaka“ (5-9) ekipa, namuose 87:86 (20:23, 18:24, 26:19, 23:20) pranokusi Krasnodaro „Lokomotiv“ (9-5) klubą.

Georgioso Bartzoko auklėtiniai E grupėje jau buvo užsitikrinę antrąją vietą, tuo tarpu turkai liko šeštoje grupės pozicijoje.

Visų rungtynių metu komandos žaidė taškas į tašką, o šeimininkai iniciatyvą perėmė lemiamame ketvirtajame kėlinyje.

Prasidėjus paskutinei minute Furkano Aldemiro dvitaškio dėka „Darussafaka“ truktelėjo į priekį 86:83, o Krasnodaro ekipos atsarginis atakų organizatorius Maksimas Koliuškinas į tai atsakė klaida.

Reggie Reddingas realizavo vieną baudos metimą iš dviejų (87:83), o Chriso Singletono tritaškis likus žaisti 3 sekundes (86:87) rusų klubo išgelbėti jau nebegalėjo.

„Darussafaka“: Luke‘as Harangody 15 (7 atk. kam.), Reggie Reddingas 12, Scottie Wilbekinas 11 (6 rez. perd.).

„Lokomotiv“: Chrisas Singletonas (7 atk. kam.) ir Victoras Claveras po 12, Malcolmas Delaney ir Andrejus Zubkovas po 11.

Rungtynių vaizdo reportažas:

https://www.youtube.com/watch?v=W_6oSZWs8uI

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.