Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr. Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

NKL ketvirtfinalyje tęsiasi Vilniaus „Perlo-MRU“ ir „Palangos“ komandos pergalės namuose. Šįkart sostinėje „Perlas-MRU“ 69:66 (19:22, 17:14, 18:23, 15:7) susitvarkė su pajūrio komanda.

Serijoje iki trijų pergalių rezultatas tapo lygus 2-2. Lemiamos rungtynės vyks Palangoje.

Prasidėjus paskutinei minutei Reginaldas Simsas pataikė abi baudas ir sumažino „Palangos“ deficitą iki 2 taškų (64:66). Tuomet Arnas Beručka pataikė tik vieną baudą, o Deividas Anužis nesuklydo ir likus 19 sekundžių sumažino deficitą iki minimalaus (66:67).

Likus 17 sekundžių tas pats Beručka šįkart realizavo abu baudų metimus, o paskutinėje atakoje Simsas nepataikė tritaškio, kuris galėjo išplėšti pratęsimą.

„Perlas-MRU“: Arnas Beručka 14 (7 atk. kam., 7 išpr. praž.), Tautvydas Pipiras 11 (6 atk. kam.), Tomas Galeckas 8, Margiris Normantas (5 per. kam.) ir Remigijus Sugintas po 7.

„Palanga“: Povilas Šakinis 18 (4/5 trit.), Mindaugas Reminas 16 (9 rez. perd.), Titusas Robinsonas 15.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.