Toliau permainos vyksta Stambulo „Efes Pilsen“ ekipoje. Turkijos vicečempionai, kurie neseniai atsisakė trenerio Oktay Mahmuti paslaugų, nepratęs sutarčių su vienais iš klubo lyderių Marcusu Haislipu ir Antonio Grangeriu.

 

„Efes Pilsen“ taip pat greičiausiai išsiskirs su kroatu Nikola Prkačinu. Ekipoje ir kitąmet tęs karjerą Drew Nicholas bei šio sezono pabaigoje įsigytas jaunasis serbas Aleksandras Rašičius.

 

Haislipu jau dabar susidomėjimą pareiškė Maskvos CSKA ir Tel Avivo „Maccabi“ klubai.

 

Grangeris didžiąją sezono dalį gydėsi traumą. Puolėjas Eurolygoje per vienerias rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 8,1 taško. Tuo tarpu Haislipas per mačą surinkdavo 14,1 taško bei atkovodavo 6,7 kamuolio. Aukštaūgis po reguliariojo Eurolygos sezono pirmavo pagal blokuotų metimų skaičių. Haislipas per rugntynes vidutiniškai blokuodavo 1,9 karto.

 

Komentarai:
O mama! Haislipas tai zweris!!
2007-06-07
-4
Atsakyti
trinkas paskaityk cyrax ir suprasi kad ne tavo vaikiskoms smegenims suvokti jog sis zaidejas per brangus tavajam zalgiriui... o ir brazys nebutu pats geriausias varaintas siauliams reiketu bandyti ruteni i siaulius atsivilioti...
2007-06-07
+6
Atsakyti
va kad haislip atsisake efesas padare didziule klaida nu ir seip del granger nu sie zaidejai o ypac haislip tik sustiprins geriausius europos klubus zalgiriui nera sansu ji isgyti per brangus jis
2007-06-07
-2
Atsakyti
Oij Haislipas tai ten mutaves zaidejas =], jis gali ir tristaski isudyti ir ideti ir atkovoti ir warytis ir blokoti, cia unreal zaidejas, gal ir nba paimtu, o zalgiriui su yrtu tai tik pasvajoti apie ji, per plonos musu siuo metu kisenes lyginant su cska ar maccabi =], o Grangeri galetu rytas paimti, jo stiliui lb tiktu...
2007-06-07
+8
Atsakyti
Pushai, kurioj vietoj?
2007-06-07
-9
Atsakyti
blem kaip man patinka haislip kaip zaidejas toks grynas zveris aikstej... manau sustiprintu bent kuria europos ekipa nerealiai, aisku ir alga minimum bus koki 1 mln. euru per sezona bet nieko jis tiek tikrai vertas yra...
2007-06-07
+12
Atsakyti
trinkas vel nusisneka...
2007-06-07
-2
Atsakyti
galetu haislip i ZALGIRI ateit, jeigu WOODS nepasiliktu.....
SIAULIAI GALETU PASIRASYTI SUTARTI SU ALGIRDU BRAZIU!!!
Manau, jei Zalgiris nori patekti eurolygoj bent i top16, privalo keisti treneri, nes matem kaip R.GRIGAS moka vadovaut, kazkur is 6 rungtyniu, laimetos VOS 1!!! Tad ZALGIRIS turi nepagaileti pinigu geram treneriui, juk geras treneris - puse komandos. manau vertetu susidometi Barcelonos vyr.treneriu - DUSKO IVANOVICIUM, BEI V.PERASOVICIUM!!!
2007-06-07
-11
Atsakyti
i LR xe xe xe :)
2007-06-07
-2
Atsakyti
Tik ne i Cska arba Macabi eina Haislipas noreciau labai kad eitu i ispanija Unicaja kokia...
2007-06-07
-19
Atsakyti
komandu atsinaujinimo metas
2007-06-07
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.