Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Viena talentingiausių NBA ekipų laikoma Milvokio „Bucks“ artėjančią vasarą gali sulaukti kardinalių permainų.

Pasak pranešimų, su komanda atsisveikinti gali jos vyriausiasis treneris Jasonas Kiddas bei generalinis vadybininkas Johnas Hammondas.

Spėjama, jog nuo 2008 metų „Bucks“ valdamtis Hammondas jau netrukus gali būti atleistas. Tokiu atveju specialistas siektų įsidarbinti Naujojo Orleano „Pelicans“ klube.

Durys gali būti parodytos ir Kiddui, kurį Milvokio ekipos savininkai laiko arogantišku bei neatsidavusiu savo darbui – juos itin papiktino tai, jog strategas šio sezono metu nusprendė gultis ant operacinės stalo.

Kiddas ne kartą yra pareiškęs, jog ateityje norėtų tapti klubo generaliniu vadybininku, tačiau jo sprendimai įsigyti Michaelą Carterį-Williamsą bei Gregą Monroe yra laikomi didele nesėkme.

Šį sezoną „Bucks“ iškovojo 33 pergales bei patyrė 48 nesėkmes. Pernai atkrintamosiose varžybose žaidusi ekipa šįkart Rytų konferencijoje užims viso labo dvyliktąją vietą.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.