Nuotr.: Reuters-Scanpix
Nuotr. Reuters-Scanpix

Karjerą baigęs Tracy McGrady atskleidė, kurio savo karjeros posūkio labiausiai gailisi. Anot buvusios lygos žvaigždės, jam skaudu prisiminti, kad kadaise jis paliko Toronto „Raptors“.

1999-aisiais į Kanados ekipą atvykęs McGrady vienoje komandoje rungtyniavo kartu su savo pusbroliu Vince'u Carteriu. Apie savo gailestį McGrady prisiminė kartu su Carteriu svečiuodamasis vienoje JAV laidoje.

„Niekada to nesakiau. Kartu mes žaidėme du metus ir aš išvykau į Orlandą. Tai buvo sunkus sprendimas. Dabar žvelgdamas atgal galiu pasakyti, kad gailiuosi, jog išvykau, – gailiu balsu tarė McGrady. – Aš užaugau žaisdamas ten. Toronte buvo gerai“.

Palikęs Kanadą, McGrady su „Magic“ ekipa sudarė 6-erių metų trukmės kontraktą, tačiau Orlande rungtyniavo ketverius metus ir vėliau šešis sezonus gynė „Rockets“ garbę.

36-erių metų krepšininkas du kartus yra tapęs rezultatyviausiu sezono žaidėju ir septynis kartus dalyvavęs NBA Visų žvaigždžių rungtynėse.

Komentarai:
Dhx
Straipsnyje yra klaida Mcgrady lygoje debiutavo 1997 taigi primas sezonas jo buvo 1997-1998 m. Toliau kalbant tai, kad jis teisingai pasielge perejas i Orlando Magic, nes butu buve su Carter Toronte tai manau abiem butu per mazai vietos, o Orlande Mcgrady tapo zvaigzde.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-29
-2
Atsakyti
ha
but pasiekes? ka? ogi nieko... man jis yra vienas is ispudingiausiu zaideju istorijoje, 35 sec 13 pts... to niekada prie carter nebutu buve.. o carter nebutu buve jo momentu....
2016-04-13
-1
Atsakyti
Anonimas
Būtų su Carteriu toronte likęs, būtų daug pasiekęs

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-04-13
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.