Nuotr.: Fotodiena.lt/P. Peleckis
Nuotr. Fotodiena.lt/P. Peleckis

Dviem pralaimėjimais Eurolygos ketvirtfinalio seriją su Stambulo „Fenerbahce“ komanda pradėjusi Jono Mačiulio atstovaujama Madrido „Real“ ekipa liks už finalinio ketverto varžybų borto.

Tokia prielaida yra daroma remiantis Eurolygos istorija. Nuo 2008-2009 metų sezono, kada Eurolygos ketvirtfinalio serijoje kovojama iki trijų pergalių, dar nė vienam klubui nepavyko išsigelbėti pralaimėjus pirmuosius du susitikimus.

Net jeigu ir komandai pavykdavo laimėti dusyk po dviejų pralaimėjimų iš eilės, lemiamose, penktosiose, rungtynėse triumfuodavo sėkmingiau startavusi ekipa.

Jei visa tai pasitvirtins, „Real“ pirmą kartą nuo 2012 metų liks be Eurolygos finalinio ketverto, o „Fenerbahce“ tarp keturių geriausių prasibraus antrus metus paeiliui.

Kitoje ketvirtfinalio poroje Maskvos CSKA pirmauja užtikrintai 2-0 prieš Belgrado „Crvena Zvezda“ ir yra arti 11-o patekimo į finalinio ketverto turnyrą. Šiemet jis vyks Berlyne.

Komentarai:
Sarlatanai
LIKS
2016-04-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.