Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Klaipėdos „Neptūno“ strategas Dainius Adomaitis po pergalės prieš Panevėžio „Lietkabelį“ džiaugėsi sėkmingu Arvydo Šikšniaus žaidimu bei tikino, kad situacija turnyrinėje lentelėje jo nedomina.

„Pavyko sužaisti be grubių atkarpų gynyboje, o gera koncentracija gynyboje ir lėmė pergalę. Žemu penketu žaidėme dėl „Lietkabelio“ taikomos gynybos – mums reikėjo turėti tris žaidėjus, kurie galėtų gerai kontroliuoti kamuolį. Varžovai žaidė tikrai gerai.

Mums reikia kiekvieno žaidėjo, mes nesame komanda, kuri turi vieną žvaigždę. Mums yra svarbus kiekvienas komandos narys. Jerai Grantas ko gero pavargo fiziškai, tačiau džiugu, jog jį tinkamai pavadavo Arvydas Šikšnius, iš kurio panašaus žaidimo tikimės ir ateityje.

Jau kelias savaites nebegalvojame apie jokias pozicijas turnyrinėje lentelėje. Esame susikaupę tik ties savo darbu, savo forma ir savo žaidimo gerinimu“, – kalbėjo Adomaitis.

„Lietkabelio“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis didelių priekaištų savo auklėtiniams neturėjo, tačiau pripažino, jog norint įveikti „Neptūną“, privaloma žaisti solidžiau.

„Nepavyko  įgyvendinti nei plano A, nei plano B. Nei iškovoti pergalės, nei laimėti 9 taškų skirtumu. Būtent tam nuteikinėjome komandą, tačiau per daug perdegėme – dėl skubotų sprendimų padarėme daug vaikiškų klaidelių.

„Neptūnas“ demonstruoja gerą žaidimą, todėl rungtyniaujant prieš juos atsiliepia visi smulkūs dalykai. Norint laimėti prieš klaipėdiečius, reikia sužaisti gerai, o ne vidutiniškai. Dabar mūsų šansai pakilti į šeštąją vietą yra maži, tačiau teoriškai jų dar turime“, – sakė Maksvytis.

Norint reguliarųjį sezoną baigti šeštoje vietoje ir ketvirtfinalyje išvengti akistatos su Vilniaus „Lietuvos rytu“, panevėžiečiams reikia laimėti likusius du susitikimus bei tikėtis dviejų „Šiaulių“ pralaimėjimų.

Dainiaus Adomaičio komentaras:

https://www.youtube.com/watch?v=Kx4TmyfsduA

Kazio Maksvyčio komentaras:

https://www.youtube.com/watch?v=-XHssxBMXsQ

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.