Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Detroito „Pistons“ strategas Stanas Van Gundy jau pirmojo nesėkmingo NBA atkrintamųjų varžybų mačo su Klivlando „Cavaliers“ pareiškė savo nuomonę apie teisėjus.

Po pralaimėjimo bendraudamas su žurnalistais strategas buvo nusivylęs rungtynių arbirtais. Teisėjai, pasak jo, neužfiksavo tų epizodų, kurie nėra naudingi „Cavaliers“ žvaigždei LeBronui Jamesui.

„Keli švilpukai mano auklėtinius privertė nusiminti. Jie turi suprasti, kad tai LeBronas. Teisėjai nefiksuoja jo pražangų puolime. Jis gali daryti tai, ką nori. Mano auklėtiniai turi tai suprasti“, – teisėjų darbų kritikavo Van Gundy.

„Pistons“ susitikime pralaimėjo 101:106. Treneris mano, kad ne dėl prastų teisėjų sprendimų jo komanda turėjo pripažinti varžovų pranašumą.

„Manau, kad jam buvo neužfiksuotos dvi gana akivaizdžios pražangos puolime. Bet tai tik du švilpukai. Visgi teisėjai atliko gerą darbą. Rungtynių baigtis buvo nulemta žaidėjų veiksmais, kaip ir turi būti“, – teigė treneris.

Van Gundy akiratyje atsidūręs Jamesas rungtynėse prasižengė tris kartus. Jis per 41 minutę pelnė 22 taškus ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų.

Detroito komanda serijoje iki keturių pergalių atsilieka 0-1.

Rungtynių reportažas:

LeBrono Jameso pasirodymas:

Komentarai:
ūūū
Gi Lebronas nusistumia savo varžovus su kūno masė taip ir renka taškus <:
2016-04-18
+4
Atsakyti
djgaffer
Taigi čia Bronius-jis juk neliečiamasis.Gerai,kad Van Gundy netyli,bet pats turi suprasti,kad primadonai viskas leidžiama.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-04-18
-1
Atsakyti
asd
Teko stebet pirma keliny. Buvo pora epizodu kai 4 zaidejai trinas salia baudos aiksteles ir Lebronas ne tai, kad apibegtu, bet braunas pro zaidejus ir susvilpta buvo Pistons zaidejams, nors ir nebande stabdyt Lebrono.
2016-04-18
+3
Atsakyti
Biron
As esu siek tiek atsilikes
2016-04-18
-3
Atsakyti
Lebabis
Karalius geriausias!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-04-18
+10
Atsakyti
leBron jamesking
Lebronas juk karalius otu gundy ne esigal norejai technines pražangos o gal autografo pas tave juk yra tobias harris reggie jackson andre drumond ir kentaviuos caldwel-pope

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-04-18
-2
Atsakyti
Lebronas ar jonas kox skirtumas visiem vienodai svilpiama turi but,tie keli svilpukai gali daug ka nulemti
2016-04-18
-2
Atsakyti
Nu tu ir bukaprotis esi Stanai Vun Gundai. Jamesas yra Karalius! Jei tu būtum Karalius, tai irgi galėtum daryti ką nori... Bet tokie bukapročiai seniai niekada to nesupras. Garbink verčiau geriausia visų laikų krepšininką, o ne priekaištauk, kad autografo nedavė.
2016-04-18
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.