Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Neseniai paskutines karjeros rungtynes rungtynes sužaidęs Kobe Bryantas užsispyręs visada buvo ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų.

2011 metais Los Andželo „Lakers“ ikonos žmona Vanessa užpildė skyrybų prašymą, tačiau taip lengvai paleisti savo gyvenimo moters amerikietis neketino.

Kaip penkiskart NBA čempionas išsaugojo savo santuoką? Jis savarankiškai išmoko pianinu groti Liudviko Van Bethoveno kūrinį „Mėnesienos sonata“.

„Aš dariau tai klausydamas kūrinio per ausines ir mėgindamas suprasti, kaip tai atkartoti spaudžiant prieš mane esančius klavišus. Pasakiau sau, jog darysiu tai tol, kol išmoksiu“, – pasakojo Bryantas.

Kūrinį groti išmokęs Bryantas tikina, kad jo atlikimas padeda jam nusiraminti, todėl prie pianino jis atsisėda beveik kiekvieną dieną. Būtent ši ramybė atkakliam krepšininkui ir padėjo išsaugoti santuoką.

Balandžio 18-ąją Kobe ir Vanessa Bryantai atšventė 15 metų santuokos sukaktį. Pora augina dvi dukras – trylikmetę Natalia Diamante ir dešimtmetę Gianną Maria-Onore.

https://www.youtube.com/watch?v=j1mczC8xxPU

Komentarai:
o gal
Nifiga, cia Pau jį išmokino :)
2016-04-20
-1
Atsakyti
Ans
Video tai labai ilgas
2016-04-20
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.