Komiška situacija įvyko per naujojo Serbijos rinktinės trenerio Zorano Slavničiaus spaudos konferenciją. Treneris pažadėjo padovanoti televizorių arba nešiojamąjį kompiuterį žmogui, kuris sugebės prisiskambinti Serbijos žvaigždei Vladimirui Radmanovičiui iš Los Andželo „Lakers“ ekipos.

„Visi kalba, jog gali tai padaryti, tačiau niekas taip ir negavo jo tikrojo telefono numerio“, – teigė Slavničius.

Su Radmanovičium taip pat bandė susisiekti Serbijos krepšinio federacijos prezidentas, bet ir jo bandymai buvo bevaisiai. Lygiai tokia pat situacija su Klivlendo „Cavaliers“ krepšininku Aleksandru Pavlovičiumi.

Manoma, jog dėl to abu krepšininkai atsidurs už rinktinės borto.

 

Komentarai:
tai blet jie atsilupe gal tik telefonus jie ir turi ir tai tuos laidinius :)
2007-06-11
+1
Atsakyti
tomzz gerai pasakej
2007-06-11
Atsakyti
Pritariu "West":)
2007-06-10
-5
Atsakyti
Nenori jie žaisti toj rinktinėj ir tiek. Juk ne vien telefonu galima naudotis. Yra el paštas, be to federacija gali kreiptis į NBA, kad padėtų su jais susisiekti ir pan.
2007-06-10
+2
Atsakyti
tikriausiai jie naudojasi tele2 paslaugomis :)))
2007-06-10
+2
Atsakyti
Bet Pavlovicius dar nepareiske kuriai rinktiniai atstovaus Serbijos ar Juodkalnijos, as tai zinoma noreciau jog Juodkalnijai, kad tik serbai silpnesni butu :)
2007-06-09
+6
Atsakyti
Jeigu jie nežais, bus tik lengviau lietuvos rinktinei
2007-06-09
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.