Nuotr.: Fotodiena.lt/E. Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E. Blaževičius

Nė vienos pergalės Eurolygos ketvirtfinalyje nepasiekusios ir pasirodymą šioje lygoje baigiusios Atėnų „Panathinaikos“ gretose permainos toliau tęsiasi.

Argiriui Pedoulakiui vyriausiojo trenerio poste pakeitus Aleksandrą Džordževičių, pranešama, jog vietą komandoje prarado ir su klubu atsisveikina Ognjenas Kuzmičius bei Saša Pavlovičius.

Abu šie krepšininkai buvo pasikviesti prieš šį sezoną „Panathinaikos“ vairą perėmusio Džordževičiaus iniciatyva.

Po dviejų sezonų Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) į Europą sugrįžęs Kuzmičius kalnų nenuvertė. Jis Eurolygoje vidutiniškai per vienerias rungtynes žaisdavo po 13 minučių, rinkdavo po 5,1 taško ir atkovodavo po 4,2 kamuolio.

Ne itin sėkmingas sezonas buvo ir jo tautiečiui iš Serbijos – Pavlovičiui, kuris Eurolygoje vidutiniškai rungtyniaudavo po 17 minučių, pelnydavo po 5,6 taško, atkovodavo po 2,6 kamuolio bei atlikdavo po 1,1 rezulatyvaus perdavimo.

Prie viso to, pažymėjęs, jog komanda yra itin sunkioje situacijoje, naujasis „Panathinaikos“ strategas Pedoulakis į trenerių štabą pasikvietė buvusį ilgametį Atėnų komandos žaidėją Kostą Tsartsarį ir anksčiau trumpai šiam klubui vadovavusį Fragiskosą Alvertį.

Taip pat skelbiama, kad „Panathinaikos“ artimiausiu metu gali sulaukti į rikiuotę sugrįžtančio Niko Pappo, kuris dėl traumos nerungtyniauja jau kelis mėnesius.

„Panathinaikos“ Graikijos lygoje užima antrąją vietą, tik pagal taškų santykį nusileisdama Pirėjo „Olympiakos“ ekipai.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.