Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Hjustono „Rockets“ žvaigždė Dwightas Howardas liepė užsičiaupti kritikams, kuriems nepatiko tai, jog komandos atsarginių suolelis nešventė Jamesui Hardenui pataikius pergalingą metimą į „Golden State Warriors“ krepšį.

Po metimo, kurio dėka „Rockets“ sušvelnino pirmojo atkrintamųjų varžybų etapo serijos rezultatą 1-2, Donatas Motiejūnas pribėgo prie Hardeno, tačiau buvo nustumtas. Džiūgavo ir Clintas Capela, tačiau kiti Hjustono ekipos žaidėjai buvo susikaupę.

„Pučiamas burbulas iš nieko. Mes buvome laimingi laimėję rungtynes. Žmonės, kurie kalba kitaip, turėtų užsičiaupti. Po Jameso metimo rungtynės dar nebuvo baigtos. Mums dar reikėjo apsiginti“, – sakė aukštaūgis.

„Vienintelis dalykas, dėl kurio buvome nusivylę po rungtynių buvo tai, jog pergalei pasiekti prireikė metimo paskutinėmis sekundėmis. Kontroliavome žaidimą viso susitikimo metu, tačiau atsidūrėme situacijoje, kai buvome per plauką nuo pralaimėjimo“, – tikino Howardas.

NBA vadovybė neseniai paskelbė, jog pergalingas Hardeno metimas neturėjo būti įskaitytas, nes teisėjai pražiopsojo „Rockets“ lyderio pražangą puolime prieš Andre Iguodalą. 

Rungtynių pabaiga Hjustone:

Komentarai:
lol
rockets kreipesi i nba kad jie suziuretu warriorsu judancias uztvaras. Matyt nepatinka lygai, kad skudziasi del ju numyletiniu, tai nesamoningus pareiskimus leidzia
2016-04-24
+1
Atsakyti
Kai po eilinio dėjimo už burnos griebias juočkiai tai normalu, o kai pataikomas metimas, kuris smarkiai sustiprina viltis neprapist, tiesiogine to žodžio prasme GELBSTI RUNGTYnes, tai jau tada reikia rimties. :D Na, gal ir taip, žaidėjams, kurie aikštelėje žaidžia tikrai reikia rimties, o tie kas ant suoliuko sėdi, gali ir pasidžiaugt. Aišku, kad ne dėl sportinio intereso nesidžiaugė Hardeno metimu. Asmeniniai aspektai čia greičiausiai laimi.
2016-04-23
-4
Atsakyti
????
prazanga? kurioje vietoje ta prazanga puolime , nematau
2016-04-23
-1
Atsakyti
Blemba
Kokia ten dar pražanga puolime, net stumtelėjimu to neskaityčiau. Tikria myžnių žaidimas darosi tas NBA.
2016-04-23
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.