Reginaldas Simsas su kamuoliu Nuotr.: D. Lukštos
Aurimas Urbonas Nuotr.: D.Lukštos
Reginaldas Simsas su kamuoliu Nuotr.: D.Lukštos
Henrikas Vorotnikovas atakuoja krepšį Nuotr.: D.Lukštos
Tadas Sebežiovas Nuotr.: D.Lukštos
Reginaldas Simsas su kamuoliu Nuotr.: D. Lukštos
Aurimas Urbonas Nuotr.: D.Lukštos
Reginaldas Simsas su kamuoliu Nuotr.: D.Lukštos
Henrikas Vorotnikovas atakuoja krepšį Nuotr.: D.Lukštos
Tadas Sebežiovas Nuotr.: D.Lukštos

Nacionalinės krepšinio lygos finalinio ketverto šeimininkė „Palangos“ komanda savo žiūrovams padovanojo šventę – Virginijaus Sirvydžio auklėtiniai rungtynėse dėl trečios vietos 80:65 (22:20, 17:12, 14:9, 27:24) įveikė Jonavos „Petrochemą“ ir iškovojo bronzos medalius.

Rungtynių žaidėjas
Deividas  Anužis
PTS 21 | REB 3 | AS 2 | ST 1
Pastarąjį kartą Palangos klubas NKL medalius iškovojo 2009-2010 metais. Tuomet šio miesto „Naglis-Adakris“ užėmė pirmąją vietą.

„Petrochema-Dextera“ prieš dvejus metus finaliniame ketverte taip pat liko ketvirta.

Pirmoje pusėje vyko itin atkakli kova, o „Palanga“ šiek tiek didesnį skirtumą įgijo tik prieš pat ilgąją pertrauką. Likus dviem minutėms „Petrochema-Dextera“ turėjo tik taško deficitą, tačiau kėlinį „Palanga“ baigė atkarpa 6:0 ir pirmavo 39:32.

Trečiajame kėlinyje sužaidus 4 minutes po Tituso Robinsono dėjimo „Palanga“ pirmą kartą įgijo dviženklę persvarą (46:36) ir ją išlaikė iki kėlinio pabaigos.

Lemiamo ketvirčio metu po Povilo Šakinio ir Deivido Anužio tritaškių „Palangos“ persvara šoktelėjo iki 18 taškų (61:43), o sužaidus penkias minutes pajūrio ekipa nutolo 67:46.

„Petrochema-Dextera“: Henrikas Vorotnikovas 16, Tadas Sebežiovas 11 (4/17 metimai), Justas Vazalis (1/7 trit.) ir Vytautas Kružikas po 9.

„Palanga“: Deividas Anužis 21 (3/3 dvit., 2/3 trit., 9/11 baudos), Povilas Šakinis 19 (6/9 metimai), Titusas Robinsonas 15 (7 atk. kam.), Mindaugas Reminas 9 (10 atk. kam., 13 rez. perd.).

Mažojo finalo akimirkos:

Komentarai:
Anonimas
Tau su galva negerai komanda uzeme 10vieta reguliariame ir pateko i ketverta:) ir tau blogai?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-04-24
-12
Atsakyti
AImIs
Kokie treneriai dirba? Mes-sirgaliai, vaziuojam, sergam o atrodo jog jums px. Negana zalgiris nusivale i mus kojas, tai dar ir palanga uzkase...Nei kurybingumo, nei kazkokio grozio. Pakeiskit puse zaideju, pradekit jiems moket litus normalius, sukurkit normalia strategija. ir taip pastoviai. Nudziuginkit!
2016-04-24
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.