Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Detroito „Pistons“ komanda NBA atkrintamosiose varžybose savo žygį baigė pačiu greičiausiu būdu – ji Rytų konferencijos ketvirtfinalio serijoje 0-4 krito prieš Klivlando „Cavaliers“. Visgi šis rezultatas komandos lyderiui Reggie Jacksonui pastikėjimo nesumažino.

26-erių metų 191 cm ūgio rezultatyviausias „Pistons“ krepšininkas mano, kad kito sezono komandos tikslas – kovoti dėl NBA žiedų.

„Finalai, – į klausimą, koks kito sezono komandos tikslas, atsakė Jacksonas. – Aš kiekvienais metais užsibrėžiu šį tikslą. Noriu laimėti titulą, neabejoju, kad visa „Pistons“ komanda to nori. Šis sezonas buvo geras, bet tikiuosi, kad kitais metais pasieksime dar daugiau.“

Šį sezoną „Pistons“ iškovojo 44 pergeles bei patyrė 38 nesėkmes ir Rytų konferencijoje užėmė 8-ąją vietą. Ji į atkrintamąsias varžybas pateko po šešerių metų pertraukos.

Jacksonas šį sezoną vidutiniškai per 31 minutę pelnydavo po 18,6 taško, atkovodavo po 3,2 kamuolio ir atlikdavo po 6,4 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
"Pistons" komandoj nėra lyderių. Drummondas tikrai geras žaidėjas, bet rungtynių pabaigoje jis negali gelbėti komandos, nes jo baudų pataikymo procentas žiaurus. Aišku, nebent NBA pakeistų "Hack a Shaq" taisyklę. Tada gal jis ir galėtų būti lyderis. Bet jie dviese su Jacksonu savo komandos nedatemptų iki finalų. Reikia turėti stipresnį suolelį ir geresnius starto penketo žaidėjus norint nugalėti "Cavaliers", "Raptors", ar kitas Rytų konferencijos PO komandas. Galbūt po kokių 2-3 metų kai Lebronas nebebus toks dominuojantis jie rytuose gal ir nugalėtų. Bet iki to dar daug laiko keisti komandos žaidėjus ir kurti šviesią ateitį komandai.
2016-04-28
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.