Nuotr.: BasketNews.lt/M.Gailiūnas
Nuotr. BasketNews.lt/M.Gailiūnas

Berlyne vykstančiame Eurolygos jaunių turnyre dėl vietos finale kovojantys Vilniaus „Lietuvos ryto“ dubleriai sulaukė gerų naujienų iš kitų rungtynių.

Iki tol nepralaimėję B grupės lyderiai, Madrido „Real“ žaidėjai, nusileido Belgrado „Crvena Zvezda“ ir patyrė pirmąją nesėkmę. Tai reiškia, jog dabar vilniečių likimas – jų pačių rankose.

Vilniečiai paskutines grupės rungtynes žais su autsaideriais – Berlyno ALBA krepšininkais, kurie savo sąskaitoje neturi nė vienos pergalės. 

Jeigu Arvydo Gronskio treniruojami „Lietuvos ryto“ dubleriai laimės, jie pagal pergalių ir pralaimėjimų santykį išsilygins tiek su „Crvena Zvezda“, tiek „Real“, tačiau pirmąją vietą lietuviams garantuos geresnis tarpusavio taškų balansas.

Jei vilniečiai pralaimės, kovą dėl titulo tęs Belgrado klubo dubleriai.

Iš A grupės į finalą pateko „Barcelonos“ jaunimas.

 

Komentarai:
Lrytas - Alba 48:45 po 2 k. Pilauskas 19 pts.
2016-05-14
+4
Atsakyti
to Really?
Taigi ir rašo TARPUSAVIO SANTYKIS. Ne bendras santykis. Pas rytą +5, pas crvena zvezda +3, pas real -8.
2016-05-14
Atsakyti
Really
Rungtynės su ALBA nesiskaičiuotų į santykį.
2016-05-14
Atsakyti
Really?
Taigi pas Zvezda geresnis tarpusavio 3jų komandų santykis būtų jeigu Rytas laimi, ar čia skaičiavimas kažkoks ypatingas? Pas Rytą +5, pas Realą +3, o pas Zvezdą +20
2016-05-14
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.