Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Eurolygos grandų akį patraukusiam Krasnodaro „Lokomotiv“ klubo lyderiui Malcolmui Delaney – ilgai lauktas dėmesys ir iš Nacionalinių krepšinio asociacijos (NBA) komandų.

Skelbiama, jog 27-erių metų 191 cm ūgio gynėjo paslaugomis stipriai susidomėjo Bruklino „Nets“ ekipos vadovai. Į amerikietį yra nusitaikiusi ir Donato Motiejūno atstovaujama Hjustono „Rockets“.

Delaney jau anksčiau sulaukė pasiūlymo iš „Barcelonos“. Jis taip pat šmėžuoja ir kitų didžiųjų Europos klubų radaruose.

Krepšininkas yra atskleidęs, jog po šio sezono jo pagrindinis tikslas – persikelti į NBA, apie kurią jis pats svajoja ilgą laiką.

Itin sėkmingai šį sezoną rungtyniaujantis Delaney Eurolygoje vidutiniškai pelno po 16,1 taško, atkovoja po 3,4 kamuolio, atlieka po 5,6 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 19,5 naudingumo balo.

Jo vedama „Lokomotov“ pateko į pirmąjį Eurolygos finalo ketvertą klubo istorijoje. Pusfinalyje CSKA ekipai pralaimėjęs Krasnodaro klubas su Vitorijos „Laboral Kutxa“ kovos dėl trečiosios vietos.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.