Nuotr.: plk.pl/L.Capar
Nuotr. plk.pl/L.Capar

Donaldo Kairio vadovaujama Slupsko „Energa Czarni“ ekipa, kurioje žaidžia Mantas Česnauskis, itin svarbiose rungtynėse su Zelionos Guros „Stelmet“ klubu sulaukė ypatingo svečio.

Pasipuošęs „Energa Czarni“ atributika rungtynes Slupske stebėjo Denverio „Nuggets“ puolėjas Kenethas Fariedas. Krepšininkas iš JAV į Lenkiją atvyko savo geriausio draugo Demonte Harperio kvietimu.

Būtent Harperis buvo rezultatyviausias žaidėjas Kairio auklėtinių gretose, tačiau „Energa Czarni“ 61:77 nusileido Zelionos Guros komandai ir pusfinalio seriją pralaimėjo 0-3.

Harperis ir JAV olimpinės rinktinės kandidatas Fariedas 2007-2011 metais kartu rungtyniavo „Morehead State“ univeriteto komandoje.

https://www.youtube.com/watch?v=sg81pABxg78

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.