Ruanės „Chorale“ ekipa, laimėjusi Prancūzijos pirmenybes, svarstė, kuriame Europos klubiniame turnyre dalyvauti. Prancūzijos čempionai galiausiai pasirinko Eurolygą.

Tačiau „Chorale“ stipriausiame Senojo žemyno turnyre rungtyniaus kitame mieste, kadangi Ruanės arena talpina vos 3000 žiūrovų. Ruanės klubas Eurolygos komandas priims Klermono mieste, nuo Ruanės atitolusiame per 120 km.

Klermono miesto arena talpina 4500 žiūrovų. Kitas klubas, kuris kitąmet atstovaus Prancūzijai Eurolygoje – Le Mano „Sarthe“.

Šiuo metu Eurolygoje liko 3 nežinomieji. Dėl kelialapio į Eurolygą Graikijoje kovoja Salonikų „Aris“ ir Atėnų „Panionios“, Serbijoje – Belgardo „Partizan“ bei Belgrado „Crvena Zvezda“, Vokietijoje – Bambergo „Brose Baskets“ ir Artlando „Dragons“.  

Komentarai:
turetu ne vienam ikast ,ypac namu rungtynese
2007-06-19
Atsakyti
butu didziule sensacija,jei roanes ekipa pavarytu,kaip zalgiris debiutiniame eurolygos sezone:DD
2007-06-19
-4
Atsakyti
Jo respect siai komandai. Vis delto del sales iseitis yra. Ir Zalgiris ras iseiti jeigu Kaunas nepasistatis sales tai namu rungtynes zais Rygoje. Taip pat galetu pasielgti ir Neptunas ulebo varzybas zaist kitame mieste bet jie kaip supratau vistiek nerungtyniaus del to kad per mazas biudzetas.
2007-06-18
-1
Atsakyti
ir teisingai padare,kito sanso gali ir nebuti
2007-06-18
-7
Atsakyti
JAU TOKIA BUS TURBUT LUZERIU KOMANDA.GALIMA SAKYT VISAS RUNGTYNES ZAIS ISVYKOJ.
2007-06-18
-4
Atsakyti
galejo keliaut geriau nancy,nes sis klubas gan galingai zaide
2007-06-18
+5
Atsakyti
Jauciu patranku mesa bus:D
2007-06-18
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.