Nuotr. USA Today - Scanpix

Kartais žmogaus reakcija gali pasakyti daugiau nei tūkstantį žodžių.

Atrodo, tai nutiko Russellui Westbrookui, kuris netarė nei vieno žodžio, bet jo nuomonę suprato visi.

Po penktųjų NBA Vakarų konferencijos finalo rungtynių Westbrookas spaudos konferencijos metu išgirdo klausimą, ar jo tiesioginis priešininkas Stephenas Curry yra neįvertintas žaidėjas gynyboje.

Westbrookas nesusitvardė ir pradėjo juoktis, o vėliau savo šypseną slėpė rankomis. Į šį klausimą atsakė Kevinas Durantas.

„Curry yra pakankamai geras gynėjas, bet jis nesigina prieš geriausius įžaidėjus, – atsakė Durantas. – Curry gerai dirba kojomis, turi greitas rankas, bet man patinka tie žaidimo epizodai, kai prieš Russellą ginasi Curry.“

Penktose serijos rungtynėse „Thunder“ krito 111:120, o pralaimėjusių gretose Westbrookas pelnė 31 tašką, atkovojo 7 kamuolius ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus.

Serijoje iki keturių pergalių „Thunder“ pirmauja 3-2.

Epizodo video:

 https://www.youtube.com/watch?v=VNHFCNHg6IY

Komentarai:
olof
kasiogur, sako westbrook grybas gynyboj :DD visi ekspertai sako jeigu jis tiks pats noretu, arba zinotu kad jis gali but geresnis, jis isvis turetu but lygos mvp, nes duomenys nerealus, tik pats gal nelabai susivokia koks geras jis gali but
2016-05-28
Atsakyti
kasiogurukoki jus cia burbula puciat? visu pirma klausimas buvo Durantui, ne Westbrookui, tad nebuvo ten ko "perimti". antra, tai Curry su savo fizika ir negali but geru gynyboj, paziurekit, kaip jis atrodo salia RW. o galiausiai pats RW yra grybas gynyboj, tas jau seniai aisku, su tokiais duomenim turetu uzdengt bet koki gyneja, bet begalvis puolime isnaudoja visa kura, tada gynyboj ilsisi. is jo gynybos jau yra juoktasi ne karta.


Kada tu nustosi sikna jam laizyti? :DDD tu jau visas nuo to prasmirdes. Bent jau garbintum visu laiku geriausia krepsininka Jamesa, o ne kazkoki laikinai iskilusi slieka, kuris kaip iskilo greit, taip greit ir bus visiems laikams pamirstas.
2016-05-27
-2
Atsakyti
djgaffer
Niekas ir nesako,kad Curry yra gynybos specas.Bet kai tokio sudėjimo,tai palyginus dar visai gerai atstovi gynyboje.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-05-27
Atsakyti
kasioguruka tu vadini meistriskumu? RW yra vienas geriausiu lygos atletu. jei jam duotum Curry kuna, jis butu lygos vidutiniokas, jei Curry sugebejimus ikistum i RW kuna, butu ziauresnis kasiorius uz pati Jordana. reik smegenu neturet, kad to nesuprast.


koordinacija, is ko isplaukia metimas, kamuolio kontrole, t.y. "meistriskumas", irgi yra atletiskumas. sitie skiedalai kas kaip lostu su kieno kunu yra bukiausias zaideju palyginimas koki tik sugalvot galima. curry turi tiek pat, gal isvis daugiau naturalaus talento uz westbrooka. reik smegenu turet, kad nesuprast
2016-05-27
-11
Atsakyti
Lt
Vienas yra super, kitas superduper gynybos specas :D ir apskritai pasiziurejus rungtynes suprasi kaip ten labai visi ginasi :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-05-27
+1
Atsakyti
to kasiogurubet dabar tas "begalvis" juokiasi iš Curry gynybos :D nereikia būti labai geru kašio ekspertu, kad matytum, jog individualiu meistriškumu Curry tiesiog neprilygsta RW


ka tu vadini meistriskumu? RW yra vienas geriausiu lygos atletu. jei jam duotum Curry kuna, jis butu lygos vidutiniokas, jei Curry sugebejimus ikistum i RW kuna, butu ziauresnis kasiorius uz pati Jordana. reik smegenu neturet, kad to nesuprast.
2016-05-27
+7
Atsakyti
Mastantis
To tokasioguru. Ne individualiu meistriskumu,o fiziniais duomenim nebent :) individualiu meistriskumu Curry nkas neprilygsta antra sezona is eiles,o geriausias argumentas,antra sezona is eiles MVP ir visi profesionalus buve krepsininkai ir siuo metu zaidziantis,tai pripazysta.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-05-27
+1
Atsakyti
to kasioguru
bet dabar tas "begalvis" juokiasi iš Curry gynybos :D nereikia būti labai geru kašio ekspertu, kad matytum, jog individualiu meistriškumu Curry tiesiog neprilygsta RW
2016-05-27
-2
Atsakyti
koki jus cia burbula puciat? visu pirma klausimas buvo Durantui, ne Westbrookui, tad nebuvo ten ko "perimti". antra, tai Curry su savo fizika ir negali but geru gynyboj, paziurekit, kaip jis atrodo salia RW. o galiausiai pats RW yra grybas gynyboj, tas jau seniai aisku, su tokiais duomenim turetu uzdengt bet koki gyneja, bet begalvis puolime isnaudoja visa kura, tada gynyboj ilsisi. is jo gynybos jau yra juoktasi ne karta.
2016-05-27
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.