Mariupolio „Azovmash“ ekipa oficialiai gavo kvietimą kitąmet rungtyniauti ULEB taurės turnyre. Nors Rimo Girsko bei Tomo Delininkaičio klubas anksčiau pareiškė, jog nepaliksiąs FIBA Europos organizuojamo turnyro, gavęs kvietimą iš ULEB, tuoj tap sutiko.

„Tai žingsnis į priekį visam Ukrainos krepšiniui. Mums suteikta galimybė konkuruoti su geriausiais Europos klubais ir „Azovmash“ šioje kompanijoje nepasimes. Ilgai tikėjomės, kad FIBA Europa imsis kardinalių permainų, tačiau nieko panašaus neįvyko ir mes priėmėme ULEB kvietimą. Dabar reiktų labai rimtai pažvelgti į komandos komplektacijos procesą ir tuomet kitame sezone pažiūrėsime, kas yra kas“, – atviravo Mariupolio ekipos viceprezidentas Borisas Maleckis.

Kol kas žinoma, jog ULEB taurės turnyre kitąmet rungtyniaus mažiausiai 48 komandos. Tikslus varžybų dalyvių skaičius bei formatas paaiškės netrukus.  

Komentarai:
nu maladiec azovmaz pasielge teisingai tikrai nes ulebe aukstesnis lygis
2007-06-26
+1
Atsakyti
na bus azowmashui pasaist normalai kur..uleb tai ne tas pats kas fiba taure
2007-06-26
+2
Atsakyti
Delnikui irgi pasisekė... Nereikės niekam neįdomiam FIBA turnyre trūnyt..
2007-06-26
Atsakyti
Bus išbandymas Girskiui . JIs nors ir patyręs treneris bet aukštame lygyje praktiškai jo vadovaujamos komandos nera žaidusios
2007-06-26
+7
Atsakyti
Šaunu kad Azovmaš persigalvojo, nes tai tikrai nebloga ir turtinga komanda
2007-06-26
+3
Atsakyti
Ka be pridursi teisingas sprendimas, beto bus proga pamatyt ko istikruju verti girskis ir azovmash
2007-06-26
+1
Atsakyti
ir gerai, ta fiba taure tai nesamone buvo, netgi laimejus nieko negaudavai. o cia bus galima pakovot su rimtom komandom - benetton, dinamo, bei prasimut i euroleague ;] (rytas twice)
2007-06-26
+3
Atsakyti
Pirma Azovmashassake kad negavo kvietimo i ULEB , o dabar prieme :D
2007-06-26
+14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.