Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Rajonas Rondo norėtų žaisti su DeMarcusu Cousinsu, tačiau nežino, ar Sakramento „Kings“ komanda jam yra tinkama. Įžaidėjas prisipažino, kad tokios prastos organizacijos jis per savo karjerą dar nebuvo matęs.

„Buvo per daug blaškymosi aikštėje ir jos ribų. Nemanau, kad organizacija veikė ranka rankon. Komandoje nori, kad tavo kolegai viskas būtų gerai, o Sakramente taip buvo ne visada“, – aiškino Rondo.

Įžaidėjas atskleidė, kad tarp pagrindinio komandos žaidėjo, DeMarcuso Cousinso, ir trenerio George’o Karlo buvo per daug žiežirbų.

„Per daug įtampos. Niekada per savo 10 metų karjerą nesu matęs ar patyręs nieko panašaus“, – sakė Rondo.

„Norėčiau toliau žaisti su Cousinsu, tačiau kad taip nutiktų, „Kings“ turi susiprasti ir priimti sprendimą, ar mes galime žaisti kartu. Jeigu ne, aš esu atviras kitiems pasiūlymams“, – pridėjo įžaidėjas.

Pastarąjį sezoną Rondo per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 11,9 taško ir atlikdavo po 11,6 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 6,1 kamuolio.

Komentarai:
antanas
Jis blet uz tave geriau zaidzia uz tokius prikolus tau snuki nx reik perpist....

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-15
+2
Atsakyti
Antram to jonas
Tada tu peckelis...
2016-06-15
-2
Atsakyti
to jonas
tada tu krekeris :D
2016-06-14
Atsakyti
jonas
nygeris
2016-06-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.