Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Dačkus
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus

Rusijos rinktinės vyriausiasis treneris Sergejus Bazarevičius paskelbė 11 krepšininkų sąrašą, kurie bus kviečiami į pagrindinę nacionalinės ekipos stovyklą. Rusija šią vasarą dayvaus atrankos į 2017 metų Europos čempionatą turnyre.

Tarp rinktinės pretendentų yra ir šiuo metu NBA finale kovojantis Timofejus Mozgovas, Maskvos CSKA atstovai Andrejus Voroncevičius su Vitalijumi Fridzonu bei brangiausias Europos krepšininkas Aleksejus Švedas.

11 į pagrindinę Rusijos rinktinės stovyklą kviečiamų žaidėjų:

Aleksejus Švedas, Dimitrijus Chvostovas, Vitalijus Fridzonas, Sergejus Bykovas, Dimitrijus Kulaginas, Sergejus Karasiovas, Andrejus Voroncevičius, Semionas Antonovas, Andrejus Zubkovas, Timofejus Mozgovas, Pavelas Korobkovas.

Taip pat treneris Bazarevičius organizuos ir antrąją 22 žaidėjų stovyklą, iš kurios šeši geriausiai pasirodę krepšininkai pateks į pirmąją stovyklą.

Gynėjai: Michailas Kulaginas, Artiomas Komolovas, Ivanas Strebkovas, Artiomas Vichrovas, Denisas Zakharovas, Ivanas Rusetskis, Večiaslavas Zaicevas, Maksimas Kolyuškinas.

Puolėjai: Aleksandras Gudumakas, Vladimiras Ivlevas, Stanislavas Ilnitskis, Piotras Gubanovas, Nikita Bulašovas, Antonas Astapkovičius, Vladislavas Truškinas, Denisas Levšinas.

Centrai: Andrejus Desiatnikovas, Artiomas Klimenko, Antonas Puškovas, Aleksandras Vinikas, Nikita Zverevas.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.