Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Čikagos „Bulls“ komandos krepšininkas Jimmy Butleris jausmingai sutiko žinią, kad ekipa Derricką Rose‘ą išsiuntė į Niujorko „Knicks“ klubą. Puolėjas nusprendė komandos draugui parašyti atsisveikinimo žinutę.

„Tu – mano įžaidėjas, mano brolis. Tu mane visko išmokei nuo tada, kai aš, 21-erių metų vaikis žengiau į NBA. Man žaidimas su tavimi atvėrė akis, MVP. Tu man padėjai tapti tokiu žaidėju, kokiu esu šiandien. Išmokei tokios darbo etikos, kurios reikėjo, kad įsitvirtinčiau lygoje. 

Tu esi tikras lyderis, visada palaikai komandos draugus. Visada liksiu dėkingas už galimybę žaisti su tavimi. Žinau, kad tu išvykęs ir toliau būsi toks geras žaidėjas, koks buvai čia“, – rašė Butleris.

Krepšininkai kartu Čikagos komandoje rungtyniavo penkerius metus.

Komentarai:
Faktas
Rose laikai kada jis siautėjo tikrai praėjo.Žaidėjas geras,bet jis isivaizdavo kad ira toks koks buvo pries 3 metus.Toks jis niekada nebus,Butleris darbo etika,savo harakteriu,atidyrba 110% ir to reikalauja iš kitu.Sekmės Rose bet Bulls daugiau ne jo komanda.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-23
-2
Atsakyti
Mister_81
turbut cia labai tinka apie Rose: is jo liko tik pavarde ir kontraktas...
2016-06-23
+2
Atsakyti
geras zaidejas,geroje komandoje
2016-06-23
-6
Atsakyti
anon
kazkaip visada buvo kalbama kad jie lyderio roles nepasidalijo. Bent jau pries Thibododo taip buvo ir trenerio galva krito, nes valdzia norejo kad lyderiu liktu Rose. Praejo metai po atleidimo ir Rose Cikagoje neliko ir gero trenerio neturi
2016-06-23
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.