Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Artėjant naujokų biržai, NBA lygoje įvyko dar vieni mainai. Šį kartą susitarimą pasiekė Bruklino „Nets“ ir Indianos „Pacers“.

„Nets“ atidavė vieną savo praėjusio sezono lyderių Thaddeusą Youngą, o mainais iš „Pacers“ gavo šių metų naujokų biržos 20-ąjį šaukimą.

Bruklino ekipai, kurios namų arenoje ateinančią naktį ir vyks naujokų birža, taip pat atiteko ateities antrojo rato šaukimas.

Youngas praėjusį sezoną NBA pirmenybėse per mačą vidutiniškai pelnydavo po 15,1 taško bei atkovodavo po 9,1 atšokusio kamuolio.

Praeityje 27 metų 203 cm ūgio puolėjas yra vilkėjęs Minesotos „Timberwolves“ bei Filadelfijos „76ers“ komandų marškinėlius.

Komentarai:
djgaffer
Tipiniai Netsai-tiek prisidirbę,kad jau nežino,ką ir bedaryt.Bet svarbu iškeist savo lyderį,kad bent taip tarp spaudos būtų paminėti ir nepamirštami.O ateitis px-jie juk rusą vadovą turi,kuris šūdo vašką padaro.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-24
-6
Atsakyti
Anonimas
Su Knicksais sako..

Knicksam su suluzusiom rozem iki playoffu kaip tau rakom iki Kitajaus
2016-06-24
+5
Atsakyti
MAD
Ble tikrai juda Indiana, buvau sunerimęs kai Vogeli atleido, žinau jog nori jog greičiau žaistu komanda Birdas, o Vogel daugiau prie gynybos yra ir šeip sudėtis prasta Paceriu buvo šiemet, o Vogel max išspaudė. Maniau jog nauja HC paiims paiims ir nelabai kažka keis, bet tikrai juda Teague, Young, tikuos jog Elliso neiškeis, nes nors ir grybavo šiemet vienas mėgstamiausiu kašioru mano ir palyginus kokios algos dabar juda jo tie 12 lemu tikrai puiki alga ir manau jog kita seza Monta loš geriau, nes komanda žais greitai, tai ir Monta siaus. O šeip tai George, Ellis, Teague, Young, Turner( manau bus all star jis) atrodo puikiai. Tikiuos duos gera kova Cavs'am kitam seze su Knicksais. Go Pacers!!! P.s labai pigiai galima sakyk Birdas paėme tiek Teague ir Young, aišku man žiauriai gaila Hillo, toks simbolis jau buvo komandos, bet komandai reikia naujoviu, o Hill yra gynybinis žaidėjas ir neprilygsta Teague tiek ataku kurimu tiek puolimo arsenalu, sėkmės jam.
2016-06-23
+2
Atsakyti
anon
Na Bird norejo greitinti zaidima tai su tokias naujokais bus viena greiciausiu lygos komandu kita sezona.
2016-06-23
-2
Atsakyti
Bosas
Pz.... Paceriai kaip reikiant sukasi cia, grys y Rytu aukstumas manau, prie ir taip geros komandos prisides Young, Teague.. :))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-23
+5
Atsakyti
Indiana lookin good

Teague

Monta

Paul George

Young

Texas Longhorn Myles Turner
2016-06-23
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.