Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Praėjusį sezoną sėkmingai Atlantos „Hawks“ komandoje rungtyniavusio Kento Bazemore‘o istorija NBA lygoje – vienas labiausiai įkvepiančių pasakojimų.

Krepšininkas baigė „Old Dominion“ universitetą, tačiau NBA naujokų biržoje savo pavardės neišgirdo, todėl turėjo nueiti kur kas sunkesnį kelią, kad patektį į stipriausią pasaulio lygą.

Uoliai savo tikslo siekęs Bazemore‘as pateko į NBA, o praėjusį sezoną įsitvirtino „Hawks“ komandoje, kuri jau eilę metų kovoja atkrintamosiose varžybose.

Startinio penketo krepšininku tapęs 26-erių metų 196 cm ūgio Bazemore‘as šią vasarą taps laisvuoju agentu ir turėtų pasirašyti pelningiausią karjeros sutartį.

Vienu iš geriausių „Hawks“ žaidėjų tapęs amerikietis nosies neriečia ir nusprendė pasidalinti savo patirtimi su tais, kurie taip pat neišgirdo savo pavardės naujokų biržoje.

„Jeigu neišgirdai savo pavardės, neprarask dėl to drąsos. Liūdesį, sutrikimą ir nepasitikėjimą savimi panaudok kaip kurą eiti pirmyn. Įrodyk, kad esi geresnis už kitus. Visada tai prisimink ir dėl to žaisk. Aš vis dar tai darau“, – patarimą naujokų biržoje nepakviestiems krepšininkas davė Bazemore‘as.

Pirmąja komanda, patikėjusia Bazemore‘u, tapo „Golden State Warriors“. Ji krepšininką pasikvietė 2012 metais ir priglaudė dviems sezonams. Vėliau amerikietis žaidė Orlando „Magic“ gretose ir galop papildė „Hawks“.

Jis šį sezoną vidutiniškai per 28 minutes pelnydavo po 11,7 taško, atkovodavo po 5,2 kamuolio ir atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
LOL
Nežaidė jisai Magic. Žurnalistai, bent google mokėkit pasinaudot :). http://lmgtfy.com/?q=kent+bazemore - čia pradžiai :)
2016-06-27
+3
Atsakyti
Speciau tikrai ne didziausius pasiekimus turintis krepsininkas nepasauktaa

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-27
+6
Atsakyti
jis
nezaide orlande
2016-06-27
+6
Atsakyti
o kazkur
zaide ir Lakers dar
2016-06-27
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.