Nuotr.: RIA Novosti–Scanpix
Nuotr. RIA Novosti–Scanpix

Būsimos Lietuvos rinktinės varžovės Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse Argentinos nacionalinėje komandoje – seniai matytas veidas.

Ekipos vyriausiasis treneris Sergio Hernandezas nusprendė suteikti šansą pastaruosius trejus dėl traumų oficialių rungtynių nežaidusiam Carlosui Delfino.

Pasak pranešimo, 33-ejų metų puolėjas šiuo metu yra geros formos ir pasirengęs pakovoti dėl vietos galutiniame Argentinos rinktinės dvyliktuke.

Paskutinį kartą Argentinos nacionalinės komandos marškinėlius Delfino vilkėjo 2012 metų Londono olimpinėse žaidynėse.

2012-2013 metų sezone Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) Hjustono „Rockets“ komandai atstovavęs Delfino vidutiniškai pelnydavo po 10,5 taško, atkovodavo po 3,2 ir perimdavo po 1 kamuolį bei atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

Argentina kartu su Lietuva žais olimpinio turnyro B grupėje, kurioje taip pat kovos Ispanija, Brazilija, Nigerija ir trečiojo atrankos turnyro nugalėtojai.

Komentarai:
djgaffer
Tai pasirodo,traumos dar nesuėdė Delfino.Kažkada buvo elitinis snaiperis.Įdomu,kokia jo forma dabar.3m.be krepšinio-sunku bus prasimušt į rinktinę.Nebent bus paimtas dėl patirties ir gero susižaidimo su sena Argentinos chebra.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-30
+1
Atsakyti
Žilvis
tas pats kas Kazlauskui butu Liną kviest
2016-06-29
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.