Nuotr.: Fododiena.lt
Nuotr. Fododiena.lt

Adas Juškevičius norėjo su Vilniaus „Lietuvos rytu“ sudaryti ilgalaikę sutartį, tačiau abiems pusėms nepavyko susiderinti sutarties detalių. Dėl šios priežasties gynėjas nusprendė atsisveikinti su komanda.

„Tiesiog neišėjo susitarti dėl ilgalaikio bendradarbiavimo ateityje ir galiausiai teko išeiti iš komandos. Anksčiau dar niekas nebuvo nuspręsta, galvojau, kad liksiu komandoje, bet nepavyko susiderinti. Norėjau sudaryti ilgesnį nei vienerių metų kontraktą“, – kalbėjo Juškevičius.

27-erių metų 194 cm ūgio atakuojantis gynėjas išgirdo klausimą, ar norėtų prisijungti prie Kauno „Žalgirio“. Tuomet Juškevičius atskleidė, kad žais užsienyje. 

„Greičiausiai, kad Lietuvoje neliksiu. Norėčiau kuo greičiau susirasti komandą. Kol kas apie ateitį negalvoju, nes koncentruojuosi į rinktinę“, – sakė krepšininkas.

Juškevičius teigė, kad jo apsisprendimui neturėjo įtakos tai, kad vilniečiai pratęsė bendradarbiavimą su Tomu Pačėsu.

„Trenerį labai gerbiu, noriu jam padėkoti už viską. Labai gerai su juo sutarėme, buvo gera pas jį žaisti“, – teigė krepšininkas.

Šį vakarą Juškevičius su Lietuvos rinktine kovos prieš Tuniso nacionalinę komandą. Gynėjas atskleidė, kad vienas pagrindinių uždavinių – pagerinti kovą dėl kamuolių.

„Treneris sakė, kad turime lipti ant lentos ir varžovams neleisti atkovoti kamuolių puolime. Paaiškino gynybos klaidas. Visi Tuniso krepšininkai yra metantys, tad turėsime labai gerai gintis individualiai“, – teigė Juškevičius.

Juškevičiaus komentaras:

Komentarai:
Ponas
Pas Lakers dabar pinigu kaip sieno gal susidomes

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-01
Atsakyti
Anonimas
jis nori 3 metu 750 k kontrakto
2016-07-01
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.